arkadaşlar selamlar, bu aracı tanıyan bilen varmı yeni aldım ama geçmişinibilirsem daha rahat olucam saygılar
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaşlar mini almayı düşünen varsa 2005 R53 aracımı satabilirim.şimdi birkaç eksiği kaldı baskı balata yağlama bakımı vs yapılacak.tüm parçaları aldım fırsat bulup yaptıramıyorum.herşeyi ile sorunsuz şekilde teslim edeceğim.dileyen bu şekilde değiştirmeden de parçalarıyla veririm kendi ustasında da değiştirebilir.
özel nedenlerden dolayı satmam gerekiyor.bu ay mahkemem var ona göre acil olabilir yada hiç ihtiyaçta olmayabilir1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFiyat ne ve aracin ilani falan var mi ?
Yorum Yap
-
Aslı mehmetkrty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaşlar selamlar, bu aracı tanıyan bilen varmı yeni aldım ama geçmişinibilirsem daha rahat olucam saygılar[ATTACH]5511[/ATTACH]1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArac yandi.. Alen beyin eski aracidir
Yorum Yap
-
Aslı mehmetkrty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabim benim parçaladın beni burda yaa DDD içim rahatladı yani,alien abi sende içimi serinletmek için demiyorsun değilmi
Yorum Yap
-
Aslı mehmetkrty tarafından gönderilmiş Mesajı göstersaolun 2007 model evet, sizinlede bir kaç defa konuşmuştuk ama anlaşamadık malesef fiyatta ,kırmızı kısmetmiş35 AJ 0050 R56 S
34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
35 ALM 13 R53 COOPER S
Yorum Yap
-
Aslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı göstersuperb almayı düşündüğüm için aracımı satıyorum 2005 r53 düşünen varsa her konuda yardımcı olabilirim
Orada detaylı bilgi ve fiyatı da yaz mutlaka. Bir arkadaşım r53 arıyor.Detayları yazdıktan sonra konuşuruz.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSatılık araçlar bölümüne ilanı açabilirsin
Orada detaylı bilgi ve fiyatı da yaz mutlaka. Bir arkadaşım r53 arıyor.Detayları yazdıktan sonra konuşuruz.
Yorum Yap
Yorum Yap