Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Arac almadan once kesinlikle görsel ve plaka paylasın mutlaka birileri görmüş duymuş olur
Satici söylemese de biz söyleriz
Ya ben R56 Lci ye gecmek istiyorum S yada Jcw . 6-7 aydir hatta daha da fazladir bakiyorum bi tane bile icime sinen olmadi ya. Oldu ama param yetmedi bazen daha oncede demistim ya senin araba ilandaydi bi ara alma niyetim vardi diye bide gaddar Hk ilandaydi onada cok heves etmistim ama param yetmedi memur maasi bel bukuyo batsin boyle dunya .
Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Afedersiniz Oha ya. Ben sok ben iptal.
Bende gecen bir araca baktim. Aradim tavana levha dustu dedi. Gittim yanina kazada oldu falan dedi. Ne dedigi belli degil. Bu adamlar yuzunden arabadan soguyacam. Bu arabalari almadan bi sinava sokmalari lazim alicilari. Bi kiside ciksin desin ki ; benim arabam kazali , takla attim , yemisim arabasini kendimi zor kurtardim , satiyorum o yuzden desin. Yok . Yalan dolan milletin isi gucu.
Arac almadan once kesinlikle görsel ve plaka paylasın mutlaka birileri görmüş duymuş olur
Satici söylemese de biz söyleriz
Geçen eski sahibiyle tanıştım.
Kurduğu cümleyi birebir söylüyorum.
Abi ben camdan uçtum, araba hala birşey yok diyor adam dedi Sağlam kazalı yani..
Afedersiniz Oha ya. Ben sok ben iptal.
Bende gecen bir araca baktim. Aradim tavana levha dustu dedi. Gittim yanina kazada oldu falan dedi. Ne dedigi belli degil. Bu adamlar yuzunden arabadan soguyacam. Bu arabalari almadan bi sinava sokmalari lazim alicilari. Bi kiside ciksin desin ki ; benim arabam kazali , takla attim , yemisim arabasini kendimi zor kurtardim , satiyorum o yuzden desin. Yok . Yalan dolan milletin isi gucu.
Cadde tarafında çok görüyordum bunu. Tramerli arabaya 60 lar 100 ler isteniyor bence bakılmasında fayda var.
Şahsi düşüncem 45den fazla verilmemeli. (Şu haline) bakmadan söylüyorum tabi. Motor ve kondisyonu yerindeyse alınabilir. Ama ben GPden anladığını pek sanmıyorum satıcı kişinin..
Benim eski arabayı satan da inandı mesela şöyle kaçıyor böyle gidiyor falan diye Arabanın gp ile alakası kalmadı ama plaka inandırıyor demekki
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Fiyat cok iyi km de guzel tramer kaydini sms ile baktigimda bi tane 9bin kusurluk vardi bi tane de meblasiz vardi. Sag tarafta iki tane macun yamanvar resimlerde onlari sordugumda biz de boyle aldik bilmiyoruz dedi durup dururken airbag acmis birde surucu koltugu degismis dedi. Boya degisen yok buyuk ihtimal alttan bi darbe var diye dusundum ben de
Sent from my iPhone using Tapatalk
Araştırmak da fayda var ama biraz mide bulandırıcı bisey çıkacakmış gibi hissediyorum
Fiyat cok iyi km de guzel tramer kaydini sms ile baktigimda bi tane 9bin kusurluk vardi bi tane de meblasiz vardi. Sag tarafta iki tane macun yamanvar resimlerde onlari sordugumda biz de boyle aldik bilmiyoruz dedi durup dururken airbag acmis birde surucu koltugu degismis dedi. Boya degisen yok buyuk ihtimal alttan bi darbe var diye dusundum ben de
Bir yorum yaz: