Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Cooper Sorgulama Bölümü

Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arac almadan once kesinlikle görsel ve plaka paylasın mutlaka birileri görmüş duymuş olur
    Satici söylemese de biz söyleriz
    Ya ben R56 Lci ye gecmek istiyorum S yada Jcw . 6-7 aydir hatta daha da fazladir bakiyorum bi tane bile icime sinen olmadi ya. Oldu ama param yetmedi bazen daha oncede demistim ya senin araba ilandaydi bi ara alma niyetim vardi diye bide gaddar Hk ilandaydi onada cok heves etmistim ama param yetmedi memur maasi bel bukuyo batsin boyle dunya .

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Afedersiniz Oha ya. Ben sok ben iptal.
    Bende gecen bir araca baktim. Aradim tavana levha dustu dedi. Gittim yanina kazada oldu falan dedi. Ne dedigi belli degil. Bu adamlar yuzunden arabadan soguyacam. Bu arabalari almadan bi sinava sokmalari lazim alicilari. Bi kiside ciksin desin ki ; benim arabam kazali , takla attim , yemisim arabasini kendimi zor kurtardim , satiyorum o yuzden desin. Yok . Yalan dolan milletin isi gucu.
    Arac almadan once kesinlikle görsel ve plaka paylasın mutlaka birileri görmüş duymuş olur
    Satici söylemese de biz söyleriz

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Geçen eski sahibiyle tanıştım.
    Kurduğu cümleyi birebir söylüyorum.

Abi ben camdan uçtum, araba hala birşey yok diyor adam dedi Sağlam kazalı yani..
    Afedersiniz Oha ya. Ben sok ben iptal.
    Bende gecen bir araca baktim. Aradim tavana levha dustu dedi. Gittim yanina kazada oldu falan dedi. Ne dedigi belli degil. Bu adamlar yuzunden arabadan soguyacam. Bu arabalari almadan bi sinava sokmalari lazim alicilari. Bi kiside ciksin desin ki ; benim arabam kazali , takla attim , yemisim arabasini kendimi zor kurtardim , satiyorum o yuzden desin. Yok . Yalan dolan milletin isi gucu.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tek falsosu boyalı dodik bence
    Abi her araba para harcatır..

Oaraba eskiden bodykitsiz, AERO kitliydi.
    Orjinal yani dodikleri, bodykit sonradan. 500 tl'ye 4 dodik alıyorsun bitiyor

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tek falsosu boyalı dodik bence

Sent from my iPad using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59765289/detay

Bu arabayı alın daha iyi

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Son zamanlarda benimde gozume bi jcw carpiyo.fiyat uygun degil mi sizcede ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53596451/detay
    Geçen eski sahibiyle tanıştım.
    Kurduğu cümleyi birebir söylüyorum.

Abi ben camdan uçtum, araba hala birşey yok diyor adam dedi Sağlam kazalı yani..

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Son zamanlarda benimde gozume bi jcw carpiyo.fiyat uygun degil mi sizcede ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53596451/detay

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    beyler 2011 model 80 000 km mını one 1.6 manuel sıyah kazası yok bırkac parca boyalı ne kdr alayım bırı aradı satıyrmus dursun yaza bınerız tup takar
    Tüp takacaksan alma musty hhzhzhzhuazzhuah

Bir yorum yaz:

• musty 35jcw
    yanıtladı
    beyler 2011 model 80 000 km mını one 1.6 manuel sıyah kazası yok bırkac parca boyalı ne kdr alayım bırı aradı satıyrmus dursun yaza bınerız tup takar

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Cadde tarafında çok görüyordum bunu. Tramerli arabaya 60 lar 100 ler isteniyor bence bakılmasında fayda var.
    Şahsi düşüncem 45den fazla verilmemeli. (Şu haline) bakmadan söylüyorum tabi. Motor ve kondisyonu yerindeyse alınabilir. Ama ben GPden anladığını pek sanmıyorum satıcı kişinin..

Benim eski arabayı satan da inandı mesela şöyle kaçıyor böyle gidiyor falan diye Arabanın gp ile alakası kalmadı ama plaka inandırıyor demekki

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Araştırmak da fayda var ama biraz mide bulandırıcı bisey çıkacakmış gibi hissediyorum
    Bana da oyle geliyor tam bi kapali kutu ve parcalar birlesince pek hos gozukmuyo tablo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Fiyat cok iyi km de guzel tramer kaydini sms ile baktigimda bi tane 9bin kusurluk vardi bi tane de meblasiz vardi. Sag tarafta iki tane macun yamanvar resimlerde onlari sordugumda biz de boyle aldik bilmiyoruz dedi durup dururken airbag acmis birde surucu koltugu degismis dedi. Boya degisen yok buyuk ihtimal alttan bi darbe var diye dusundum ben de

Araştırmak da fayda var ama biraz mide bulandırıcı bisey çıkacakmış gibi hissediyorum

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Fiyat cok iyi km de guzel tramer kaydini sms ile baktigimda bi tane 9bin kusurluk vardi bi tane de meblasiz vardi. Sag tarafta iki tane macun yamanvar resimlerde onlari sordugumda biz de boyle aldik bilmiyoruz dedi durup dururken airbag acmis birde surucu koltugu degismis dedi. Boya degisen yok buyuk ihtimal alttan bi darbe var diye dusundum ben de

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu gpyi gordum bayadir bakiyorum ama o kadar tramer oldugunu bilmiyordum.. fiyati fena degil ama
    Kesinlikle bu fiyata düşünülür bence de

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X