Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryorum yorum yorum.... bizimkide kaynadı arada
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi sana non s gitmez, en kotu bi r52 s almamiz lazim
Bir yorum yaz:
-
Aracı son 51,500 e düşürebileceklerini söylediler telefonda. Araç yok çıldıraciiiim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryorum yorum yorum.... bizimkide kaynadı arada
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85961187/detay
bu araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ? km çok düşük geldi bana...
Bir yorum yaz:
-
Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracta tamponlarda ön kaputta boya olduğu söylendi avcılar borusanda yapılmış. Ön cam da mini amblemi yok değişmiş. Fiyat 51 civarı alınabilirmi ne dersiniz ?
Bir yorum yaz:
-
50 civarina alinabilir bence, guzel duruyor arac. satilmasi icin en buyuk faktor olan xenon far&cam tavan ikilisi de mevcut.. hasar kaydi var miymis?
Bir yorum yaz:
-
Aracta tamponlarda ön kaputta boya olduğu söylendi avcılar borusanda yapılmış. Ön cam da mini amblemi yok değişmiş. Fiyat 51 civarı alınabilirmi ne dersiniz ?
Bir yorum yaz:
-
iki arac ta dod dan ilana girince karismis ciddenkoydugunuz arac da km'sine gore temiz duruyor. clubman yazmislar ama r56 arac.. disardan baksam 90 kusur km'de demezdim
Bir yorum yaz:
-
Ya ben o aracı sormadım ki bizim arac kaynadı arada
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: