Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ya bi r53 s alsak aslinda, vallahi pisman olmazsin. hayatimda kullandigim en zevkli mini
-
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Km düşük ama araç pek düzgün gelmedi gözüme ön tampon kaput oynanmış marşpiyeller işlem görmüş gözüm pek tutmadıAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryorum yorum yorum.... bizimkide kaynadı arada

Bir yorum yaz:
-
R52 S e girmem abi gereksiz yakıcak o. JCW yi satıp JCW den çok yakan az giden bi S almamAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi sana non s gitmez, en kotu bi r52 s almamiz lazim
Bir yorum yaz:
-
Aracı son 51,500 e düşürebileceklerini söylediler telefonda. Araç yok çıldıraciiiim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
abi sana non s gitmez, en kotu bi r52 s almamiz lazimAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryorum yorum yorum.... bizimkide kaynadı arada

Bir yorum yaz:
-
yorum yorum yorum.... bizimkide kaynadı aradaAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85961187/detay
bu araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ? km çok düşük geldi bana...
Bir yorum yaz:
-
Rakam makul deyil 45 bin ederiAslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracta tamponlarda ön kaputta boya olduğu söylendi avcılar borusanda yapılmış. Ön cam da mini amblemi yok değişmiş. Fiyat 51 civarı alınabilirmi ne dersiniz ?
Bir yorum yaz:
-
50 civarina alinabilir bence, guzel duruyor arac. satilmasi icin en buyuk faktor olan xenon far&cam tavan ikilisi de mevcut.. hasar kaydi var miymis?
Bir yorum yaz:
-
Aracta tamponlarda ön kaputta boya olduğu söylendi avcılar borusanda yapılmış. Ön cam da mini amblemi yok değişmiş. Fiyat 51 civarı alınabilirmi ne dersiniz ?
Bir yorum yaz:
-
iki arac ta dod dan ilana girince karismis cidden
koydugunuz arac da km'sine gore temiz duruyor. clubman yazmislar ama r56 arac.. disardan baksam 90 kusur km'de demezdim
Bir yorum yaz:
-
Ya ben o aracı sormadım ki bizim arac kaynadı arada
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: