Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim senin araba daha once ilandaydi. Hic soyleyemedim ama alacaktim o arabayi ben. 1 2 gun bakamadim satilmis. Piyasada satilan araclar hic icime sinmiyorum suan
https://instagram.com/minicooperaksesuar/sigpic
Yorum Yap
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeyaz aracta yazilim vardi eskiden belki sanzimanda o yuzden bi sorun olmus olabilir, Ama arac guzel bi arac jcw gp kanat difuzor vs ekstra oldugunda iyi oluyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Fenerbahçe de çok gördüm. Her gördüğümde değişik birindeydi. Valeler bile gazladı bir ara
Göztepe Platin galeride de ilandaydı bir dönem.
Çok kastırma modifiye olmuş bence.
O şanzımanı kırmakta ciddi başarıdır. Tebrikte edilmelidir1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Merhaba dostlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51153162/detay
Ilandaki arac 23 bin ve 6 bin tutarinda hasar kaydi var. 3 parca boya yazmis. Daha once kazali bi kac aracin bilgisi verilmisti . Bu aracla ilgili bilgisi olan varmi acaba ?
Yorum Yap
-
Herkese iyi pazarlar
234174128 nolu ilandaki arac hakkinda bilgisi olan var mi sanirim satan kisi aracin gp oldugundan haberi yok
Aracin boya ve degiseni yokmus ama 2 tane trameri var biri 9bin tllikti sanirim, bide sordugumda durup dururken airbag acmis koltuk degismis ilginc ilanlar konusuna koymalik aslinda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
bu gpyi gordum bayadir bakiyorum ama o kadar tramer oldugunu bilmiyordum.. fiyati fena degil amadoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu gpyi gordum bayadir bakiyorum ama o kadar tramer oldugunu bilmiyordum.. fiyati fena degil amasigpic
Yorum Yap
-
Fiyat cok iyi km de guzel tramer kaydini sms ile baktigimda bi tane 9bin kusurluk vardi bi tane de meblasiz vardi. Sag tarafta iki tane macun yamanvar resimlerde onlari sordugumda biz de boyle aldik bilmiyoruz dedi durup dururken airbag acmis birde surucu koltugu degismis dedi. Boya degisen yok buyuk ihtimal alttan bi darbe var diye dusundum ben de
Yorum Yap
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFiyat cok iyi km de guzel tramer kaydini sms ile baktigimda bi tane 9bin kusurluk vardi bi tane de meblasiz vardi. Sag tarafta iki tane macun yamanvar resimlerde onlari sordugumda biz de boyle aldik bilmiyoruz dedi durup dururken airbag acmis birde surucu koltugu degismis dedi. Boya degisen yok buyuk ihtimal alttan bi darbe var diye dusundum ben de
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraştırmak da fayda var ama biraz mide bulandırıcı bisey çıkacakmış gibi hissediyorum
Yorum Yap
-
Cadde tarafında çok görüyordum bunu. Tramerli arabaya 60 lar 100 ler isteniyor bence bakılmasında fayda var.
Şahsi düşüncem 45den fazla verilmemeli. (Şu haline) bakmadan söylüyorum tabi. Motor ve kondisyonu yerindeyse alınabilir. Ama ben GPden anladığını pek sanmıyorum satıcı kişinin..
Benim eski arabayı satan da inandı mesela şöyle kaçıyor böyle gidiyor falan diye Arabanın gp ile alakası kalmadı ama plaka inandırıyor demekki1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap