CM nin yanina Roadster tam olur bence 😄
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ya şuan countryman var bende zaten . Roadster istemiyorum 2 kişilik olduğu için
Bir yorum yaz:
-
Bende roadster taraftarıyımve boyalı Dodik kesinlikle ofsayt
https://instagram.com/minicooperaksesuar/
Bir yorum yaz:
-
boyalı dodiği hiç sevemedim. açıkçası roadster ı tercih ederim illa cabrio alıcaksam.
Bir yorum yaz:
-
Aslı MBozkurt tarafından gönderilmiş Mesajı göster203926324 ilan nolu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı MBozkurt tarafından gönderilmiş Mesajı göster203926324 ilan nolu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNarin gorseli guzel, bildigim kadariyla biraz da para harcadi eski sahibi. Ama su an kimde bilmiyorum tabi
https://instagram.com/minicooperaksesuar/
Bir yorum yaz:
-
Narin gorseli guzel, bildigim kadariyla biraz da para harcadi eski sahibi. Ama su an kimde bilmiyorum tabi
Bir yorum yaz:
-
Nar arkadaşımındı, takas edip büyük turbolu diğer aracı aldı.
Ne durumda bilmiyorum ama görseli güzel bir arabaydı
Bir yorum yaz:
-
aynen abi bakmaya gittiğimde sürdüm de arabayı içi pek temiz değildi... vitrin güzel ama mekanik de bir şey mi var acaba?
Bir yorum yaz:
-
Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı göster245686597 ilandaki araç 8 ay önce 58 e sahibindendeydi 4 ay sahibinden de kaldı fiyatı bir indi bir çıktı ama satılamadı şuanki aracımı almadan önce niyetlenmiştim ama meonya onur abi vesilesiyle kayseriden kendi aracımı aldım. sonra bu aracı 53 e biri aldı 1 ay binip 63 e sahibindene koydu ondan da galerici alıp 63.750 ye yine satılığa çıkardı yani 8 aylık süre içinde araç 4. el değiştirdi bu aracın geçmişini bilen var mı? neden sürekli alınıp satılıyor ve dolar gibi fiyatı yükseliyor anlamış değilimAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNar gibi araba işte,pazardan alıyosun bi tane eve geliyosun 10 tane.
Bir yorum yaz:
-
Nar gibi araba işte,pazardan alıyosun bi tane eve geliyosun 10 tane.
Bir yorum yaz:
-
245686597 ilandaki araç 8 ay önce 58 e sahibindendeydi 4 ay sahibinden de kaldı fiyatı bir indi bir çıktı ama satılamadı şuanki aracımı almadan önce niyetlenmiştim ama meonya onur abi vesilesiyle kayseriden kendi aracımı aldım. sonra bu aracı 53 e biri aldı 1 ay binip 63 e sahibindene koydu ondan da galerici alıp 63.750 ye yine satılığa çıkardı yani 8 aylık süre içinde araç 4. el değiştirdi bu aracın geçmişini bilen var mı? neden sürekli alınıp satılıyor ve dolar gibi fiyatı yükseliyor anlamış değilim
Bir yorum yaz:
-
Arkadasa katiliyorum bana da fiyat yuksek geldi. Bundan 2 3 yil önce bu fiyata kazasiz R56 Cooper S aliniyordu. Ama şuan piyasa böyle artik, yapabilcek bisey yok.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: