Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Cooper Sorgulama Bölümü

Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    bu gpyi gordum bayadir bakiyorum ama o kadar tramer oldugunu bilmiyordum.. fiyati fena degil ama

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Herkese iyi pazarlar
    234174128 nolu ilandaki arac hakkinda bilgisi olan var mi sanirim satan kisi aracin gp oldugundan haberi yok
    Aracin boya ve degiseni yokmus ama 2 tane trameri var biri 9bin tllikti sanirim, bide sordugumda durup dururken airbag acmis koltuk degismis ilginc ilanlar konusuna koymalik aslinda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Merhaba dostlar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51153162/detay

Ilandaki arac 23 bin ve 6 bin tutarinda hasar kaydi var. 3 parca boya yazmis. Daha once kazali bi kac aracin bilgisi verilmisti . Bu aracla ilgili bilgisi olan varmi acaba ?

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Tesekkurler

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    O zaman Allah islerini rastgetirsin. Dsg mi bu nasi ariza verdi tebrikler gercekten.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Beyaz aracta yazilim vardi eskiden belki sanzimanda o yuzden bi sorun olmus olabilir, Ama arac guzel bi arac jcw gp kanat difuzor vs ekstra oldugunda iyi oluyor ��

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fenerbahçe de çok gördüm. Her gördüğümde değişik birindeydi. Valeler bile gazladı bir ara
    Göztepe Platin galeride de ilandaydı bir dönem.
    Çok kastırma modifiye olmuş bence.
    O şanzımanı kırmakta ciddi başarıdır. Tebrikte edilmelidir

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Beyaz aracta yazilim vardi eskiden belki sanzimanda o yuzden bi sorun olmus olabilir, Ama arac guzel bi arac jcw gp kanat difuzor vs ekstra oldugunda iyi oluyor 😄

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abicim senin araba daha once ilandaydi. Hic soyleyemedim ama alacaktim o arabayi ben. 1 2 gun bakamadim satilmis. Piyasada satilan araclar hic icime sinmiyorum suan
    Bizden birine gitmesini cok isterdim kısmet bu isler hayırlısı olsun

https://instagram.com/minicooperaksesuar/

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bahçeşehirde sürekli görüyorum 45-50 yaşlarında bir adam kullanıyor.Galerici olabilir.Görseli gayet temiz ve güzel.Fakat detaylı bilgim yok
    Abicim senin araba daha once ilandaydi. Hic soyleyemedim ama alacaktim o arabayi ben. 1 2 gun bakamadim satilmis. Piyasada satilan araclar hic icime sinmiyorum suan

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bahçeşehirde sürekli görüyorum 45-50 yaşlarında bir adam kullanıyor.Galerici olabilir.Görseli gayet temiz ve güzel.Fakat detaylı bilgim yok
    Aradim konustum . Seside biraz yasli gibiydi o olabilir aracin kaputunda tas izleri varmis. Ayrica sanzimanda sıkıntı varmis daha once. Ama tamir edildi dedi. Degismemis. Hic daha once mini de sanziman sorununu duymadim.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Arkadaslar surekli farkli bir arac soruyorum farkindayim kusura bakmayin ama bu son

238281500 ilan no lu araç.

Galeride arac varmi bilgisi olan arac ile ilgili ?

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Arkadaslar surekli farkli bir arac soruyorum farkindayim kusura bakmayin ama bu son

238281500 ilan no lu araç.

Galeride arac varmi bilgisi olan arac ile ilgili ?

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9213720/detay/

S&S motorda araç . Var mı tanıyan ? yada sahibi burada mı ?
    gunes ilgileniyormus aracla, doga yurttasin arkadasiyim dersen tanisikligimiz var onla yardimci olur

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9213720/detay/

S&S motorda araç . Var mı tanıyan ? yada sahibi burada mı ?

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Bende cabrio yerine ROADSTER tercimdir

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X