Aslı shemsy tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhaci metro dedigin e-5 kenarindan gecioo.. benim ev sahilin dibinde.. bana sahilden sari dolmusla bostanci veya kadikoy'den deniz ulasimina ulasip tramwayla beyazita cikip sbmyo'ya yurumek kaliyor.. neyseki son senem bitsede gitsek modundayik
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHacim ben rahatimi bozamam metroyla ugrasamam diosan nediyim keyif senin zaman senin NDG =o)
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermetroya kisin yuruyemem.. ayagimda cat bot taxiye binsen hergun 5keat gidis 5keat donus kafadan taxiye gider. benim zaten metrosuz gidis donusummm 10TL oluyor.. nie metroyla gitmek icin extradan taxiye binim ogrenciyiz nihayetinde
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet o zaman sizin evi metroya yakin bi yere tasimali =o) her gun 10 tl anneye babaya yazik
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterharcligimdan cok akbil masrafim var
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraskere son 13 gun kaldıgı icin işe gitmiyorumm.. varsa benim gibi bos bos gezen =) buyursun.
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun Mikail. Gündüzleri yatıştayım şu aralar. Akşamları çıkıyorum nargileye telefonum vardı galiba sende haberleşelim
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇemberlitaş erenler...
Yorum Yap
Yorum Yap