Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Yarın öğleden sonra Florya-Yeşilköy sularındayım 1-2 saat kadar yolu düşeni beklerim.

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Bütün gün evdeydim. Nargiledeki uydu alıcısı bozuldu. Yanımdaki arkadaşta uydu ve elektrik işleri yapıyodu. Gittik semte çantasını aldık geri geldik, spiderman gibi damlarda takıldık. Sorunu hallettik sonrada sabah 04:45 sularında 24 saat açık Mc e gittik yemek yedik ve sonunda evdeyim
      Aman damlara dikkat et sakata gelme bide az gündüzleride yaşa hep gece olmaz
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Aman damlara dikkat et sakata gelme bide az gündüzleride yaşa hep gece olmaz
        Biz normal çıktıkta, közcü vardı adam duvarın üstüne sandalyeyi koydu öyle çıktı. Sandalye bi kaysa adam aşağı uçacak ve %100 ölücek. Dedim ki napıyosun, düşücen şimdi akşam akşam başımıza ihale alıcaz. Abi bu dünya ne sana nede bana kalmaz dedi. İyi atla o zaman dedim

Yorum Yap

Aman sebep olma adama

HTC One X cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Aman sebep olma adama

HTC One X cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
            Boşver adamı hayırdır gece kuşu olmuşsun. Hadi biz zaten Batman'iz ? bu arada bayadır da görüşemiyoruz

Yorum Yap

Bugün Cleveland'da olacam yeni okul için arayışa geçiyorum. yolu düşen olursa görüşelim
              [LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
              [LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Boşver adamı hayırdır gece kuşu olmuşsun. Hadi biz zaten Batman'iz ? bu arada bayadır da görüşemiyoruz

Sahura kalkmıştım gece kuşu olmam ondan
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bugun bostanci sanayi sitesi

Yorum Yap

..........
                    En son düzenleyen Kayhan; 18-11-13, 23:36.

Yorum Yap

Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Ulaştırma Bakanımız Sn. Binali YILDIRIM ile TCDD 2.Bölge Müdürlüğü Behiçbey Sosyal Tesilerinde iftar yemeği
                      Benden selam soyle kendilerine sovmekle mesgulum bu aralar istanbulda trenden mahrum kaldikta! :banghead:
                      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

..........

Yorum Yap

Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Eylulde yht ile ankara istanbul deneme surusu basliyor. 29 ekim de resmi acilisimiz var. Ankara istanbul 3 saat. Artik bulusmalari istanbul ankara ortak yapariz. Minileri de en arka vagona koyariz
                          yahu bizim banliyo trenler 24ay yokmus diyorum 29ekime o raylari yetistiremesler bence
                          pendik-haydarpasa hattini 24ayda yapacaklarmis...
                          istasyonlarin yeri degisecek 3ray olacakmis.. ustelik bizim buradaki istasyonlarin cogu tarihi eser.. (bostanci suadiye erenkoy goztepe feneryolu kiziltoprak) nasil genisleyecek merak konusu.. neyse binali beye bi mail atayim ben okula nasil gidecgim diyeyim..
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

..........

Yorum Yap

askere son 13 gun kaldıgı icin işe gitmiyorumm.. varsa benim gibi bos bos gezen =) buyursun.

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                yahu bizim banliyo trenler 24ay yokmus diyorum 29ekime o raylari yetistiremesler bence
                                pendik-haydarpasa hattini 24ayda yapacaklarmis...
                                istasyonlarin yeri degisecek 3ray olacakmis.. ustelik bizim buradaki istasyonlarin cogu tarihi eser.. (bostanci suadiye erenkoy goztepe feneryolu kiziltoprak) nasil genisleyecek merak konusu.. neyse binali beye bi mail atayim ben okula nasil gidecgim diyeyim..
                                Senin okul cilen benim ki gibiydi hatrimda kalan, kitalar arasi bi ulasim sorunu vardi sanirsam. Ama metro vapur tranway ile gayet mis NDG ben fatihten tuzlaya gidiyodum hergun fazla sıkma canını büyüyünce unutuyor insan =o)

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X