Yarın öğleden sonra Florya-Yeşilköy sularındayım 1-2 saat kadar yolu düşeni beklerim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBütün gün evdeydim. Nargiledeki uydu alıcısı bozuldu. Yanımdaki arkadaşta uydu ve elektrik işleri yapıyodu. Gittik semte çantasını aldık geri geldik, spiderman gibi damlarda takıldık. Sorunu hallettik sonrada sabah 04:45 sularında 24 saat açık Mc e gittik yemek yedik ve sonunda evdeyim
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAman damlara dikkat et sakata gelme bide az gündüzleride yaşa hep gece olmaz
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAman sebep olma adama
HTC One X cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoşver adamı hayırdır gece kuşu olmuşsun. Hadi biz zaten Batman'iz ? bu arada bayadır da görüşemiyoruz
Sahura kalkmıştım gece kuşu olmam ondan
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUlaştırma Bakanımız Sn. Binali YILDIRIM ile TCDD 2.Bölge Müdürlüğü Behiçbey Sosyal Tesilerinde iftar yemeğisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEylulde yht ile ankara istanbul deneme surusu basliyor. 29 ekim de resmi acilisimiz var. Ankara istanbul 3 saat. Artik bulusmalari istanbul ankara ortak yapariz. Minileri de en arka vagona koyariz
pendik-haydarpasa hattini 24ayda yapacaklarmis...
istasyonlarin yeri degisecek 3ray olacakmis.. ustelik bizim buradaki istasyonlarin cogu tarihi eser.. (bostanci suadiye erenkoy goztepe feneryolu kiziltoprak) nasil genisleyecek merak konusu.. neyse binali beye bi mail atayim ben okula nasil gidecgim diyeyim..sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryahu bizim banliyo trenler 24ay yokmus diyorum 29ekime o raylari yetistiremesler bence
pendik-haydarpasa hattini 24ayda yapacaklarmis...
istasyonlarin yeri degisecek 3ray olacakmis.. ustelik bizim buradaki istasyonlarin cogu tarihi eser.. (bostanci suadiye erenkoy goztepe feneryolu kiziltoprak) nasil genisleyecek merak konusu.. neyse binali beye bi mail atayim ben okula nasil gidecgim diyeyim..
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap