Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Hocam bende aşağı yukarı her akşam nargile içmeye Çemberlitaş'a gidiyorum. Bende beklerim 0535 983 82 96 bu numaramAslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeklerim bi haber vermen yeter
Yorum Yap
-
Yolum düşerse mutlaka arıcamAslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHocam bende aşağı yukarı her akşam nargile içmeye Çemberlitaş'a gidiyorum. Bende beklerim 0535 983 82 96 bu numaram
Yorum Yap
-
Berna -
::lord_sarven:: -
Sarven senın semte gelecektım ama evde ısım vardı şimdi bitti az daha erken olsaydı nargıleyede gelırdımAslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSıkıldım.. en iyisi nargileye gidiyim gelmek isteyen buyursun..
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Abi iyiki gelmedin ben hayatımda ilk defa böyle trafiğe girdim herkes Sultanahmet'e akın etmiş resmen 3 saate yakın trafikteydim 10 dakkalık yolda sonra saat 3:30 gibi ben senin semte geldim sahildeki McD' yeAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSarven senın semte gelecektım ama evde ısım vardı şimdi bitti az daha erken olsaydı nargıleyede gelırdım
Hep yakınız ama bi türlü buluşamıyoruz bu aralar kara kedi olayı falanmı oldu
Yorum Yap
-
Baak yaaAslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYalıkavakta güneşleniyorum çok sıkıldım
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap

Yorum Yap