Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Senin okul cilen benim ki gibiydi hatrimda kalan, kitalar arasi bi ulasim sorunu vardi sanirsam. Ama metro vapur tranway ile gayet mis NDG ben fatihten tuzlaya gidiyodum hergun fazla sıkma canını büyüyünce unutuyor insan =o)

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
    haci metro dedigin e-5 kenarindan gecioo.. benim ev sahilin dibinde.. bana sahilden sari dolmusla bostanci veya kadikoy'den deniz ulasimina ulasip tramwayla beyazita cikip sbmyo'ya yurumek kaliyor.. neyseki son senem bitsede gitsek modundayik
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      haci metro dedigin e-5 kenarindan gecioo.. benim ev sahilin dibinde.. bana sahilden sari dolmusla bostanci veya kadikoy'den deniz ulasimina ulasip tramwayla beyazita cikip sbmyo'ya yurumek kaliyor.. neyseki son senem bitsede gitsek modundayik
      Hacim ben rahatimi bozamam metroyla ugrasamam diosan nediyim keyif senin zaman senin NDG =o)

Yorum Yap

Hacim ben rahatimi bozamam metroyla ugrasamam diosan nediyim keyif senin zaman senin NDG =o)

metroya kisin yuruyemem.. ayagimda cat bot taxiye binsen hergun 5keat gidis 5keat donus kafadan taxiye gider. benim zaten metrosuz gidis donusummm 10TL oluyor.. nie metroyla gitmek icin extradan taxiye binim ogrenciyiz nihayetinde
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

metroya kisin yuruyemem.. ayagimda cat bot taxiye binsen hergun 5keat gidis 5keat donus kafadan taxiye gider. benim zaten metrosuz gidis donusummm 10TL oluyor.. nie metroyla gitmek icin extradan taxiye binim ogrenciyiz nihayetinde
          Evet o zaman sizin evi metroya yakin bi yere tasimali =o) her gun 10 tl anneye babaya yazik

Yorum Yap

Evet o zaman sizin evi metroya yakin bi yere tasimali =o) her gun 10 tl anneye babaya yazik

harcligimdan cok akbil masrafim var
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

harcligimdan cok akbil masrafim var
              Gor iste NDG cocuk okutmak ne zor bu devirde =o)

Yorum Yap

İşten çıkıp yazlığa, akşam komşudayız iftarda orda maç izlenir, ordan Selimpaşa Mert Cafe akar

Yorum Yap

Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  askere son 13 gun kaldıgı icin işe gitmiyorumm.. varsa benim gibi bos bos gezen =) buyursun.
                  Hayırlı olsun Mikail. Gündüzleri yatıştayım şu aralar. Akşamları çıkıyorum nargileye telefonum vardı galiba sende haberleşelim

Yorum Yap

Kurucesme Kafes

34 BE 1968

Yorum Yap

Çemberlitaş erenler...

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Hayırlı olsun Mikail. Gündüzleri yatıştayım şu aralar. Akşamları çıkıyorum nargileye telefonum vardı galiba sende haberleşelim
                        Tamamdir, haberleselim

Yorum Yap

sahilde sosyal it otlaniyir
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

image.jpg rumeli hisari fincann

Yorum Yap

Resim ters olmus sorry

Yorum Yap

Çemberlitaş erenler...

Shemsy deseydin ya bende Çemberlitaş'taydım gerçi her akşam ordayım beklerim bigün

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X