Akşam evde olmak güzel bir duyguymuş
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNazlı gelirsek c.tesi akşamı gelir pazar döneriz dedi ama siZden ricam lütfen cuma akşamından gelin size unutulmaz bır haftasonu yaşatayım....
Yazamiyoruz su aralar, daha sonra bu konu ile ilgili detayli konusuruz. Hatta alt baslik bile acabiliriz.
Wish
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen cok fazla yanliz cekilmiyom. (En cok Gokhan dayanabiliyor bana). Yanimda Ozgur Pasa olunca katalizor yapiyo ortami guzellestiriyor.
Yazamiyoruz su aralar, daha sonra bu konu ile ilgili detayli konusuruz. Hatta alt baslik bile acabiliriz.
WishMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNereye goturuyon beni reis
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishman İstanbul'a ne zaman geliyosun gelde gaz festivaline gidelim ordanda nargile ooohhh
P.S: Tabakhaneci adam, bunca sene amonyak, sulfur, formaldehit, formik maruz biraktilar. Bak bisey olmadi zaten. Yan etkisi hala kendimi 10 yas genc hissediyom bana degil size yazik oluyo....
Wish
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKorkum sonra hosuma gitcek bagimlisi olacaz, sonrada kesin yasak koyarlar onada....
P.S: Tabakhaneci adam, bunca sene amonyak, sulfur, formaldehit, formik maruz biraktilar. Bak bisey olmadi zaten. Yan etkisi hala kendimi 10 yas genc hissediyom bana degil size yazik oluyo....
Wish
boşver be wish insan hissettiği yaştadır bak bende daha olgun yaşta hissediyorum ben bişey diyomuyum he ?
Yorum Yap
-
Nargileyi bir kere Suriye'de bayiim ile beraber denemeye calismistim. Bayiimin esi seviyordu nargileyi. Ben bir turlu becerememistim, idareten tutturmeye calismistik iste... Tamamiyle ayri bir kultur olduguna inaniyorum.
P.S: Yas konusunu burda kapatiyoruz, malum andrapoz kufur gibi geliyor 'Lord'um...
Wish
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNerde buluscan
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKorkum sonra hosuma gitcek bagimlisi olacaz, sonrada kesin yasak koyarlar onada....
WishAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNargileyi bir kere Suriye'de bayiim ile beraber denemeye calismistim. Bayiimin esi seviyordu nargileyi. Ben bir turlu becerememistim, idareten tutturmeye calismistik iste... Tamamiyle ayri bir kultur olduguna inaniyorum.
P.S: Yas konusunu burda kapatiyoruz, malum andrapoz kufur gibi geliyor 'Lord'um...
Wish
Gelde bogazda balik yiyelim Mugelerin dugunde giydigin gomlegini giymessen darilirim ama
Ayrica nargile falanda icme zararli!?!?!? Senle giovanniyle uzun yol yapacuk kendine dikkat etmen lazimsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap