Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Akşam evde olmak güzel bir duyguymuş

Yorum Yap

image.jpg
      Etiler balkon manzaradayiz..

Yorum Yap

image.jpg
        image.jpg Simdide fenerbahce tesaduf teyiz,

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Nazlı gelirsek c.tesi akşamı gelir pazar döneriz dedi ama siZden ricam lütfen cuma akşamından gelin size unutulmaz bır haftasonu yaşatayım....
          Ben cok fazla yanliz cekilmiyom. (En cok Gokhan dayanabiliyor bana). Yanimda Ozgur Pasa olunca katalizor yapiyo ortami guzellestiriyor.
          Yazamiyoruz su aralar, daha sonra bu konu ile ilgili detayli konusuruz. Hatta alt baslik bile acabiliriz.

Wish

Yorum Yap

Ok wıshmanım

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Ben cok fazla yanliz cekilmiyom. (En cok Gokhan dayanabiliyor bana). Yanimda Ozgur Pasa olunca katalizor yapiyo ortami guzellestiriyor.
              Yazamiyoruz su aralar, daha sonra bu konu ile ilgili detayli konusuruz. Hatta alt baslik bile acabiliriz.

Wish
              Nereye goturuyon beni reis
              Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Nereye goturuyon beni reis
                Antalya dolaylarina iniyoruz yakinda Pasa'm!

Yorum Yap

Manisa'dayim ben. cok cilgin yagmur yagiyor..
                  Donuste Red Bull melekleriyle bulusacak olmanin verdigi mutluluk
                  www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Nerde buluscan
                    Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

wishman İstanbul'a ne zaman geliyosun gelde gaz festivaline gidelim ordanda nargile ooohhh

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        wishman İstanbul'a ne zaman geliyosun gelde gaz festivaline gidelim ordanda nargile ooohhh
                        Korkum sonra hosuma gitcek bagimlisi olacaz, sonrada kesin yasak koyarlar onada....

P.S: Tabakhaneci adam, bunca sene amonyak, sulfur, formaldehit, formik maruz biraktilar. Bak bisey olmadi zaten. Yan etkisi hala kendimi 10 yas genc hissediyom bana degil size yazik oluyo....

Wish

Yorum Yap

Korkum sonra hosuma gitcek bagimlisi olacaz, sonrada kesin yasak koyarlar onada....

P.S: Tabakhaneci adam, bunca sene amonyak, sulfur, formaldehit, formik maruz biraktilar. Bak bisey olmadi zaten. Yan etkisi hala kendimi 10 yas genc hissediyom bana degil size yazik oluyo....

Wish
                          Wish benim içtiğim mekanda yasak koyamazlar mekanda sunroof var üstü açılıyo

boşver be wish insan hissettiği yaştadır bak bende daha olgun yaşta hissediyorum ben bişey diyomuyum he ?

Yorum Yap

Nargileyi bir kere Suriye'de bayiim ile beraber denemeye calismistim. Bayiimin esi seviyordu nargileyi. Ben bir turlu becerememistim, idareten tutturmeye calismistik iste... Tamamiyle ayri bir kultur olduguna inaniyorum.

P.S: Yas konusunu burda kapatiyoruz, malum andrapoz kufur gibi geliyor 'Lord'um...

Wish

Yorum Yap

Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Nerde buluscan
                              Evin onune geldiler baskanim yeni tanistim bitanesiyle. Arada Manisa'ya o geliomus.

via Tapatalk 4
                              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Wish
                                Nargileyi bir kere Suriye'de bayiim ile beraber denemeye calismistim. Bayiimin esi seviyordu nargileyi. Ben bir turlu becerememistim, idareten tutturmeye calismistik iste... Tamamiyle ayri bir kultur olduguna inaniyorum.

P.S: Yas konusunu burda kapatiyoruz, malum andrapoz kufur gibi geliyor 'Lord'um...

Wish
                                Bree Wish! Gencsin Yakisiklisin bazilarina fark atarsin konusma hic
                                Gelde bogazda balik yiyelim Mugelerin dugunde giydigin gomlegini giymessen darilirim ama
                                Ayrica nargile falanda icme zararli!?!?!? Senle giovanniyle uzun yol yapacuk kendine dikkat etmen lazim
                                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X