Wishdunyabaskaniolacakman resmen ya
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Otoparktayiz, benim araba cm gibi duruyor bunlarin yaninda
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Cin Guangzhou, home sweet home.
P.S: Volkan duymasin.....
Sagol Alen, 10 yil once bende bole bir hayat dusunmemezdim. 2015 jubileee. 6200 gun doluyo, yasi beklerken baska ugraslar bulalim kendimize.
Kekuti'm, Tulay espuruku Avrupa Yakasi'ndan mi? Ben arkadan geliyom.
Kore bitsin arkasi hizla gelir ve bu KIL geri doner. Bu gece umarim yeni oyuncaklarimi gorebilecegim.
Tarik, Asya kazan ben kepce... Davulun sesi uzaktan hos. Birde bana sor.
WishcokterlimanEn son düzenleyen WISHMAN; 08-05-14, 15:29.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKekuti'm, Tulay espuruku Avrupa Yakasi'ndan mi? Ben arkadan geliyom.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCin Guangzhou, home sweet home.
P.S: Volkan duymasin.....
Sagol Alen, 10 yil once bende bole bir hayat dusunmemezdim. 2015 jubileee. 6200 gun doluyo, yasi beklerken baska ugraslar bulalim kendimize.
Kekuti'm, Tulay espuruku Avrupa Yakasi'ndan mi? Ben arkadan geliyom.
Kore bitsin arkasi hizla gelir ve bu KIL geri doner. Bu gece umarim yeni oyuncaklarimi gorebilecegim.
Tarik, Asya kazan ben kepce... Davulun sesi uzaktan hos. Birde bana sor.
Wishcokterliman
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de baska bir iş yapmayı dusunuyorum beraber yaparız belki?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTmm benim kapı gibi Hotel and restaurant Management Diplomam var evellalllah işletiriz
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHacı abi ben o diplomalarda duvar kaplıom o kadar var yani
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ahahah ben sana aksam bulursam fotoları atiyim aynen
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana otelin Dalis Kursu bolumunu verin yeter. Buro da istemem. Adini '1.25 Hotels 68Dive point' koyalim.
P.S: Yanliz Swiss'in odasi bana en uzak kosede olsun. Deniz kenarina 'topuklu' kabul etmiyoruz.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu isimle booking.com da en zor bulunan otel alma garantisi alırız
Bugün de Cunda' dayız diyor ve izninizle geyiği noktalıyorum azıcık da çalışalım. Bizim başkaları gibi "deri tabakhanemiz" yok
Yorum Yap
-
Bugün nerdeyiz ?
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeyse... Wishman seni Allah'a havale ediyorum. Otel e kendi tanıdıklarımız gelse gene kazanırız Alen. Adını l,ıhdgbl,üzd,lıbhdal,ıfjb bile koysak sıkıntı yok
Bugün de Cunda' dayız diyor ve izninizle geyiği noktalıyorum azıcık da çalışalım. Bizim başkaları gibi "deri tabakhanemiz" yok
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
4eva
Aslı yigitb tarafından gönderilmiş Mesajı göster
TüvTürk Manisa...
AZ 4191
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Yorum Yap
Yorum Yap