Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtaköy'de demi saklıbahçe varmış heryerde saklıbahçe var ismide öyle birşeyki böyle olaya bir gizem bir merak katıyor Hansel ve Gratel aklıma geliyo hehe, bu arada çemberlitaşa nargile içen, ve nargilenin otantik bir ortamda içilmesi gerektiğini düşünen insanları beklerim haftada 2-3 gün en az ordayım. Onun dışında Avrupa yakasında Lüks olup güzel yapan yerlerde var olurda ufak çaplı buluşmalar için bir araya gelelim derseniz bir telefon uzağınızdayım
Yorum Yap
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaklibahce, cok guzel bi yer degil, sadece arkdaslarim orda diye gittigim yer. Diger turlu bende nargileyi cok severim. Anlik bulusmayla guzel seyler olabilir gorusmek uzere.
Yorum Yap
-
Endonezya'da bir otelin tepe barinda... (sana hayat guzel demeyin, odalarda 'duman avciligi uygulamasi' var.) Yoksa sortumu giyinip kasina kasina tembellik etmeyi tercih ederdim.
P.S: Otelin onunde gordugum 'iron man' arabasindan sonra kendimi mohito'ya vurum dedim. Arabanin resimleri adminlerimizde mevcut.
Buraya acil Turk Gucu yollayin. Hatta nargilelerinizi kusanip gelin. Ben yetersizim.
P.S: 2 : Ayran istedim, reva gorduler, en dusuk dynolusu 'malibu' dediler. Istemedim.
Wishbildirirman
Yorum Yap
-
Burak
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEndonezya'da bir otelin tepe barinda... (sana hayat guzel demeyin, odalarda 'duman avciligi uygulamasi' var.) Yoksa sortumu giyinip kasina kasina tembellik etmeyi tercih ederdim.
P.S: Otelin onunde gordugum 'iron man' arabasindan sonra kendimi mohito'ya vurum dedim. Arabanin resimleri adminlerimizde mevcut.
Buraya acil Turk Gucu yollayin. Hatta nargilelerinizi kusanip gelin. Ben yetersizim.
P.S: 2 : Ayran istedim, reva gorduler, en dusuk dynolusu 'malibu' dediler. Istemedim.
Wishbildirirman
Yorum Yap
-
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNargiledeyim her zamanki yerde gelen varmı ?
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu kadar nargile zarar verir sarven
Yorum Yap
-
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı gösterakşam maltepe sahile geçip arabayı yıkatıp ordan fenere geçicem bekleriz ekip olarak ordayız
Yorum Yap
-
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı gösterakşam maltepe sahile geçip arabayı yıkatıp ordan fenere geçicem bekleriz ekip olarak ordayızVolkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Butun gun tabakhanedeydik (=Baranx Bey), yerden yere vurduk. Yarinda tabakhanede olcaz. Tabakhanenin wifi var olsa bile sifresini istemicem, tabletim temiz kalsin.
P.S: ulen 17 senedir ogrenemedim su deri isini, denemede deneme, bir sonraki safhaya gecemedik. Neyseki hala uyanmadilar isveren isten kovmuyo, fabrikalar hala deneme istiyo....
Wish...
Yorum Yap
Yorum Yap