Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterReyiizz kopgel fenere diyooruz sana!!!!!!!
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster3 haftada çözdüm
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Gidip geleceğim yolları çözdüm. Dün Pendik marina, viaport falan navigasyonsuz gittim... Macera oldu biraz ama olsun. Bugün inşallah İstinye Mr. Paceman i görmeye. ( Gelsenize can bey ve NEDEGE hanım) Yarında Maçka küçükçiftlik gastronomi festivaline. İsteyen gelebilir. Vip bilet bulunabilir.Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sıkışıklıkta haliç boat Show uda kaçırıyoruz maalesef
yarin kalamis Paceman eventindeyim. aksam annecimi yemege goturecem kirecburnuna (hayirlievlatNDG)
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sıkışıklıkta haliç boat Show uda kaçırıyoruz maalesef
P.S: Paceman S All4 kac gayme imis, ne zaman satis baslicakmis, detaylari ogrenirsen seviniruk.
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGidip geleceğim yolları çözdüm. Dün Pendik marina, viaport falan navigasyonsuz gittim... Macera oldu biraz ama olsun. Bugün inşallah İstinye Mr. Paceman i görmeye. ( Gelsenize can bey ve NEDEGE hanım) Yarında Maçka küçükçiftlik gastronomi festivaline. İsteyen gelebilir. Vip bilet bulunabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterC.a.n.ının sağolsun. Mesleki açıdan görmenizi isterdim hem senin hem nedege'nin.
@wishman : arabayı beğenirsem öyle sorarım fiyatını. istersen sorarken bi de ellerimi arkada birleştirip göbeği öne çıkarırım.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster34K' baslangic fiyati ortalamasi(R61 cooper icin) . JohnCooperWorks modeli 48k'yi bulur 19" taslanmis jantli, siyah zemin xenonlu efendimee soliim harman/kardonlu siyah kirmizi trimli deri koltuk koltuk isitma vs. yani sonuc olarak kapiyi aciyon opsiyon akioo..
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLotus koku ile hazirlanmis duru corbami ictim. Deniz mahsullerini yedim.
Bavulumu hazirliyorum.
Yarin Endonezya gozukuyor. (Guney Yarimkureye gecelim azicik)
WishJawamanLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
Yorum Yap