Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    @Wıshman bu adam iyice istanbullu olmuş yahu
    3 haftada çözdüm
    Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Reyiizz kopgel fenere diyooruz sana!!!!!!!

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
      Ya dün akşama kadar sizin o taraflardaydım. Pendik marina da baya zaman geçirdim. Güzel bir yer tavsiye ederim. Minik golf arabaları ile gezdik. Hele superyacths bölümünde bi catamaran var. Görmeniz lazım.8 oda 3 salon büyüklüğünde. Böyle birşey ben ömrümde görmedim. İki kanat açıklığına 10 tane mini parkeden o kada yani

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        3 haftada çözdüm
        cozmusmus hadi canim

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Gidip geleceğim yolları çözdüm. Dün Pendik marina, viaport falan navigasyonsuz gittim... Macera oldu biraz ama olsun. Bugün inşallah İstinye Mr. Paceman i görmeye. ( Gelsenize can bey ve NEDEGE hanım) Yarında Maçka küçükçiftlik gastronomi festivaline. İsteyen gelebilir. Vip bilet bulunabilir.

Yorum Yap

Bu sıkışıklıkta haliç boat Show uda kaçırıyoruz maalesef

Yorum Yap

benimde halic boatshowa 2davetiyem var ama anababa gunu yollar..

yarin kalamis Paceman eventindeyim. aksam annecimi yemege goturecem kirecburnuna (hayirlievlatNDG)

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Senin bu yaptigin seye ne deniyor biliyon demi? Paceman, than gastronomi show, but ne yazikki boat show'a gidemicezzzz.

P.S: Paceman S All4 kac gayme imis, ne zaman satis baslicakmis, detaylari ogrenirsen seviniruk.

Yorum Yap

Gidip geleceğim yolları çözdüm. Dün Pendik marina, viaport falan navigasyonsuz gittim... Macera oldu biraz ama olsun. Bugün inşallah İstinye Mr. Paceman i görmeye. ( Gelsenize can bey ve NEDEGE hanım) Yarında Maçka küçükçiftlik gastronomi festivaline. İsteyen gelebilir. Vip bilet bulunabilir.
                  Abi bu gün boşum dolayısıyla yarın yarım gün işte olucam yoksa şu gastronomi festivaline gelmek istiyorum söyledim geçen haftada bu gün için İstinye ölümüne uzak geliyor şuan bana dönüşü falan tam işkence olur...

Yorum Yap

C.a.n.ının sağolsun. Mesleki açıdan görmenizi isterdim hem senin hem nedege'nin.
                    @wishman : arabayı beğenirsem öyle sorarım fiyatını. istersen sorarken bi de ellerimi arkada birleştirip göbeği öne çıkarırım.

Yorum Yap

C.a.n.ının sağolsun. Mesleki açıdan görmenizi isterdim hem senin hem nedege'nin.
                      @wishman : arabayı beğenirsem öyle sorarım fiyatını. istersen sorarken bi de ellerimi arkada birleştirip göbeği öne çıkarırım.
                      34K' baslangic fiyati ortalamasi(R61 cooper icin) . JohnCooperWorks modeli 48k'yi bulur 19" taslanmis jantli, siyah zemin xenonlu efendimee soliim harman/kardonlu siyah kirmizi trimli deri koltuk koltuk isitma vs. yani sonuc olarak kapiyi aciyon opsiyon akioo..

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Şuanda Kanaldayım mesai bitti çıkıcam, önce Cevizlibağ ordan Fatihe dükkana

Yorum Yap

Sanayiideyim birazdan çıkarım Beşiktaşta rakımı içer maça girerim

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            34K' baslangic fiyati ortalamasi(R61 cooper icin) . JohnCooperWorks modeli 48k'yi bulur 19" taslanmis jantli, siyah zemin xenonlu efendimee soliim harman/kardonlu siyah kirmizi trimli deri koltuk koltuk isitma vs. yani sonuc olarak kapiyi aciyon opsiyon akioo..

Tabiiki EURO diyorsun. :-( offf offf

Yorum Yap

Lotus koku ile hazirlanmis duru corbami ictim. Deniz mahsullerini yedim.
                              Bavulumu hazirliyorum.
                              Yarin Endonezya gozukuyor. (Guney Yarimkureye gecelim azicik)

WishJawaman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Lotus koku ile hazirlanmis duru corbami ictim. Deniz mahsullerini yedim.
                                Bavulumu hazirliyorum.
                                Yarin Endonezya gozukuyor. (Guney Yarimkureye gecelim azicik)

WishJawaman
                                DeniZ hiyAri yiyesice

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X