1-3-5-6-7 tamamdır wax olarak ultimate'in kara şovalye setini öneririm siyah mikrofiber bez, siyah uygulama pedi ve kutusuda siyah olduğundan kara şovalye diyolar birde şampuanıda çok iyi ultimate'in sarı renkli olanı resmen arabanın rengi ortaya çıkıyo ben onunla yıkatıyorum sonra kurulatırken hızlı cilayı sıkıyorum çok güzel oluyo aracı kullandıktan biraz sonra sıkılınca park ediyorum kara şovalyeyi uyguluyorum. Bu arada hızlı cila olarak sonax'ın hızlı cilası 25 lira falandı normalde dün broşürde gördüm 12 liraya düşmüş Bauhaus'ta duyurulur !!! birde Atas diye bir marka öneriyo bizim kuzen daha önceden kullanan varmı acaba aramızda oda meguiarscı hatta dağıtıcısı çok yakın arkadaşı ama ben bile arabaya bundan uyguluyorum hızlı cila olarak yağmur kaydırma özelliği çok iyi dedi haftaya falan bende almayı düşünüyorum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuadiye sahil
Pasayi yuzdurmek icin geldik
İyi gezmelerVolkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayat sana güzel,
İyi gezmeler
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayat sana güzel,
İyi gezmeler
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizde akşam gezeriz yahu
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEhooooom! Birileri hafta ici gorusuruz artik dedi.. ekislere geldik ahey ahey..
Kardsimm haftasonu gelsede fotograf ceksem
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiVolkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSoz bana ise ben teklif ettim ben burj dayim beklerim
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBebek
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende diyorum bu artiz serkandan neden ses çıkmadı demekki bebekte üj bej tur atmışLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa sorma hacı ya 5 km2 de 2 kere kayboldum. Kahrolsun tomtom. Sevgili tomtomum ile ilişkimi bugün sonlandırdım. Şu anda da elimde kırmızı şarabım ve fonda sertap erener. "İyileşiyorum" ( beyaz'ın yaptığı versiyon değil) . Bi ara "keşke" dedim. Sona boşver iyi ki kırmışım o da beni yanlış yere götürmeseydi habire dedim. Sonuç: NO REGRETS!!!
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap