Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMutlaka deneyeceğim. Ortaköydeki heryeri tek tek deniyorum. House Cafe be kitchenette güzel mezzaluna yok mu bu tarafta.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterminik bi tuyo bogaz hattinda anca bebek kahvede pistilersin beni tavla oynarkene
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün mü genelde mi? Tavlada iddialıyımdır ama sona duymadık bilmioduk yok.
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbula gelince sende bi coştun ne istersen var burda bende sana ufak bi tüyo vereyim ama telefonda veririm artık ip ucunuLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün mü genelde mi? Tavlada iddialıyımdır ama sona duymadık bilmioduk yok.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
tooncay
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNisantasindan bildiriyorum gazdan nasibini aldi herkes.Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende Kadıköy'deyim ortalık fenaaa
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvde oturunca yapacak en guzel seyi yaptım tabii ki
uploadfromtaptalk1367422478336.jpg
uploadfromtaptalk1367422490581.jpg
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Bir kere burda Taksim yokmus. Sonra zaten biz milletce koministiz dediler icimde fazladan bir nese kalmadi. Hemide topluca kendilerini isci sinifina sokuyorlarmis???
Bizde o zaman her yer bize Taksim dedik ve bugunu evde kutladik. HotPot yaptik... (HotPot bir cesit yemek pisirmece, kesinlikle baska anlamari yoktur.)
P.S: Onlara Cem Karaca'dan 'iscisin sen isci kal' parcasini soleyim dedim ama kapitalizm ile o kadar cok gozlerini baglamislarki degisimlerine kendileri bile inanamiyacak diye korktum.
Ama yinede bugun tatildi burada...
WishJetLi
Yorum Yap
Yorum Yap