Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
minik bi tuyo bogaz hattinda anca bebek kahvede pistilersin beni tavla oynarkeneAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMutlaka deneyeceğim. Ortaköydeki heryeri tek tek deniyorum. House Cafe be kitchenette güzel mezzaluna yok mu bu tarafta.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Bugün mü genelde mi? Tavlada iddialıyımdır ama sona duymadık bilmioduk yok.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterminik bi tuyo bogaz hattinda anca bebek kahvede pistilersin beni tavla oynarkene
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
İstanbula gelince sende bi coştun ne istersen var burda bende sana ufak bi tüyo vereyim ama telefonda veririm artık ip ucunuAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün mü genelde mi? Tavlada iddialıyımdır ama sona duymadık bilmioduk yok.
Yorum Yap
-
Merakla bekliuorumAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbula gelince sende bi coştun ne istersen var burda bende sana ufak bi tüyo vereyim ama telefonda veririm artık ip ucunu
Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
genellikleAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün mü genelde mi? Tavlada iddialıyımdır ama sona duymadık bilmioduk yok.
bugun idealtepe sinirlarindan cikmam
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
tooncay -
Bizim burda hareket yok daha sakinAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNisantasindan bildiriyorum gazdan nasibini aldi herkes.Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
adam nexus almis yeaaa...Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende Kadıköy'deyim ortalık fenaaa
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
IT'S TIME
Yorum Yap
-
bizde temizlik yaptik..Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvde oturunca yapacak en guzel seyi yaptım tabii ki

uploadfromtaptalk1367422478336.jpg
uploadfromtaptalk1367422490581.jpg
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Bir kere burda Taksim yokmus. Sonra zaten biz milletce koministiz dediler icimde fazladan bir nese kalmadi. Hemide topluca kendilerini isci sinifina sokuyorlarmis???
Bizde o zaman her yer bize Taksim dedik ve bugunu evde kutladik. HotPot yaptik... (HotPot bir cesit yemek pisirmece, kesinlikle baska anlamari yoktur.)
P.S: Onlara Cem Karaca'dan 'iscisin sen isci kal' parcasini soleyim dedim ama kapitalizm ile o kadar cok gozlerini baglamislarki degisimlerine kendileri bile inanamiyacak diye korktum.
Ama yinede bugun tatildi burada...
WishJetLi
Yorum Yap

Yorum Yap