Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Giovanni sizin icin kurban olsun.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benide casta alin benden iiii bakkal olur kahveci olur manav olur
    berber ve donerci de olur senden

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Biz bunlari konusurken Hangover III fragmani yayinlandi bile...

P.S: Zurafa kismina guldum.

Wish

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Benide casta alin benden iiii bakkal olur kahveci olur manav olur

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Konusunun kirlenmesinden zevk alan kac kisa daha vardir acep? :-)
    Demekki bazen karalama sayfasi acmamiz gerekiyo... :-)
    Forumun ciddiyetine aykiri arka bahce gibiyiz.

O.S: Akrostij degil Admin'im.

Burdan devam. Takii ben satildi diyene kadar... ;-)

Wish

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ozgur radyocu olmak uzere. Yakinda radyo programi yapmaya baslayacak. Bay Ö..

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
    OO süper haber, detayları istesek? Ulusal bir kanal değilse İzmir'de olmasak bile en kötü internetten dinleriz..

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Ozgur radyocu olmak uzere. Yakinda radyo programi yapmaya baslayacak. Bay Ö..

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Valla organize olabilirsek gelicez, Özgür senden figuran olmaz, prodüktör olur, yönetmen olur ama seni figuranlıkla ziyan edemeyiz

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet dostum biz burdan birkac kisi cikip gelicez oraya hangover filmini yeniden cekicez )
    Bende figuranlik yapabilirim hahaa

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ilginc;
    Yekta'nin MINI'sini donanimini incelerken %80-85 yuruyende puzzle tamamlanmis. (Bi tek coilever yok gibi.Bazi parcalarda marka farkliliklarini dusunmessek.)
    Eh ic donanim ve aksesuarda Giovanni'den rukusu zaten yok.
    Motor desen zaten Gokhan'a yetiyo 185 yapiyo... Ben daha gaz pedalinin dosemeye degdigindeki hissi bilmiyorum. :-(

En uzuldugumse bir supercharger sesi... Yusuf'un elinden herbisey geliyo, belki motorla paralel calisan bir ses sistemi bu isi halleder? (Gokhan'dan kayit yapariz)

En ilgimi cekende Art-Car tavan ve a-b-c kolonlarin kaplanmasi oldu. Zaten artik tavan dosemesi beni degistir diyo -Istanbul'a geldigimde- acaba yanlizca tavan mi degisse yoksa o sekil bir art-car isine mi girilse diye dusunmuyor degilim.

P.S: Sormayada korkuyom bazen...

Wishman
    Çıtayı azda yukarı almam lazım benim murat bey

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Izmir organisazyonumu var okuma tembelligi var biri ozet gecerse sevinirim
    Evet dostum biz burdan birkac kisi cikip gelicez oraya hangover filmini yeniden cekicez )

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Izmir organisazyonumu var okuma tembelligi var biri ozet gecerse sevinirim

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Ilginc;
    Yekta'nin MINI'sini donanimini incelerken %80-85 yuruyende puzzle tamamlanmis. (Bi tek coilever yok gibi.Bazi parcalarda marka farkliliklarini dusunmessek.)
    Motor desen zaten Gokhan'a yetiyo 185 yapiyo... Ben daha gaz pedalinin dosemeye degdigindeki hissi bilmiyorum. :-(

En uzuldugumse bir supercharger sesi... Yusuf'un elinden herbisey geliyo, belki motorla paralel calisan bir ses sistemi bu isi halleder? (Gokhan'dan kayit yapariz)

En ilgimi cekende Art-Car tavan ve a-b-c kolonlarin kaplanmasi oldu. Zaten artik tavan dosemesi beni degistir diyo -Istanbul'a geldigimde- acaba yanlizca tavan mi degisse yoksa o sekil bir art-car isine mi girilse diye dusunmuyor degilim.

Wishman
    www.dressyourmini.com diye bi site var
    senin tavanin dis kismini paul smith colour yapalim benim en cilgin kombinasyonlarimdan biriydi. Siyah veya eclipse grey govdeye paulsmith colour

giovanni fazla havali olur o zaman Mei hayatta izin vermez heralde.. herkesin gozu ustunde olacagindan oturu

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    1471 gereginden fazla, bis'ten once bir es vermek gerekir diye dusunuyorum.

Wishman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Ilginc;

Wishman
    En son düzenleyen WISHMAN; 23-05-13, 22:02.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Hadi hadi Berna korkusuna bu sozler. :-p Esasinda dicemki kardes foruma esini getiren bi sensin ama yanlis olacak cunku MINI Berna'nin sen es durumundan burda oluyon. :-)
    Ayranlar benden....

WishmanJakartadaman
    Bu sozlerinden dolayi senin ayran benden

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X