Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Giovanni sizin icin kurban olsun.
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla Berna ne bu tehditler süreklihehe
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen çok üstüme gelme bence
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerna olayın ciddiyetinin farkına varmadı abi)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerilerde yazilanlara bak Berna gercekleri gor... :-)
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhohoho ben dinledim o hikayeyi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerilerde yazilanlara bak Berna gercekleri gor... :-))
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa bende geliyoruz izmir e ama gece bensiz dışarı cikabilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYa bende geliyorum izmir e ama gece bensiz dışarı cikabilirsinizEn son düzenleyen Berna; 23-05-13, 10:25.
Bir yorum yaz:
-
LEVENT bana driving lights dedi... Heyoooo. :-)
P.s: bozmayim diye buraya yazdim. :-)
Wish
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUnutmak istiyorum derken kendisi mi anlatti? Hayda...!
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAssagilara bak, seni unutmadik dokundurttuk canimcim...
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhohoho ben dinledim o hikayeyi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelin ben size hangover yaşatırım can laırm 1 ucak biletine bakar hemide orjinal yerinde
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: