Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Giovanni sizin icin kurban olsun.
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdi
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma Serkan'a solemiyelim, o balik yiyemiyo...
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Gelin ben size hangover yaşatırım can laırm 1 ucak biletine bakar hemide orjinal yerinde
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi hangover bu kesilse de sac hatirlamayiz muhtemelen. Soz veremiyorum ne yazik ki
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten seninki FIX, ben tombul arkadasi oynicam ama sohret icin bile sacimi kestirtemessiniz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yakisikli olan olmak istiyorum bradley cooper'in oynadigi karakter 😛
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiz nereye, ben oraya. Hangover bir daha bizimle cevrilse hangi karakteri canlandiracagim ortada.... :-p
Bir yorum yaz:
-
Assagiya 6 mesaj arka arkaya yazdim, kucuk ekranli teknoloji harikalarini kullananlar son mesaja bakip cikmasin. Herkeze bisi var!
Bugun burda bir tane gercek Austin Morris gordum. Off ki ne off. Bu bizim eski dedigimiz MINIlerden de eski ama hala harikaydi... Ve toplanmis gibi degildi....
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKalacak yerde benden olsun
Iyi taraftan bakarsak bize ev ayarlicak.
Kotu taraftan bakarsak dondugumuzde Baranx'i eve almayacak.
Bir yorum yaz:
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman planlayalım Murat abinin gelişi dönemine organize olup İzmire kaçalım..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGiovanni ye bir kısmet olmadı binemedik yahu hep uzaktan izledikBirdahakine sağ koltuğun benim Murat abi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterReis sabahtan beri okuyup okuyup agliyorum gozlerim sisti...yaslaniyon galiba reis hem agliyon hem aglatiyon
Gelince sarilip seni teskin ederim, pasiflora gibidir tenim...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenle biz kopup gidicez biyerlere zaten de bakalim nereye
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin zamanın gelmiş anladım ben seni dur sen dur
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKalacak yerde benden olsun
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: