Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Giovanni sizin icin kurban olsun.
Çöküş
X
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterComak sokuyom iste.. He he. Seviyoruz seni kallavi adam.
Admin kızıyor sonra
Sen gel de işten çıkıp gene geliriz
Yorum Yap
-
Berna
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi hadi Berna korkusuna bu sozler. :-p Esasinda dicemki kardes foruma esini getiren bi sensin ama yanlis olacak cunku MINI Berna'nin sen es durumundan burda oluyon. :-)
Ayranlar benden....
WishmanJakartadaman
Yorum Yap
-
Ilginc;
Yekta'nin MINI'sini donanimini incelerken %80-85 yuruyende puzzle tamamlanmis. (Bi tek coilever yok gibi.Bazi parcalarda marka farkliliklarini dusunmessek.)
Eh ic donanim ve aksesuarda Giovanni'den rukusu zaten yok.
Motor desen zaten Gokhan'a yetiyo 185 yapiyo... Ben daha gaz pedalinin dosemeye degdigindeki hissi bilmiyorum. :-(
En uzuldugumse bir supercharger sesi... Yusuf'un elinden herbisey geliyo, belki motorla paralel calisan bir ses sistemi bu isi halleder? (Gokhan'dan kayit yapariz)
En ilgimi cekende Art-Car tavan ve a-b-c kolonlarin kaplanmasi oldu. Zaten artik tavan dosemesi beni degistir diyo -Istanbul'a geldigimde- acaba yanlizca tavan mi degisse yoksa o sekil bir art-car isine mi girilse diye dusunmuyor degilim.
P.S: Sormayada korkuyom bazen...
WishmanEn son düzenleyen WISHMAN; 23-05-13, 22:02.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIlginc;
Yekta'nin MINI'sini donanimini incelerken %80-85 yuruyende puzzle tamamlanmis. (Bi tek coilever yok gibi.Bazi parcalarda marka farkliliklarini dusunmessek.)
Motor desen zaten Gokhan'a yetiyo 185 yapiyo... Ben daha gaz pedalinin dosemeye degdigindeki hissi bilmiyorum. :-(
En uzuldugumse bir supercharger sesi... Yusuf'un elinden herbisey geliyo, belki motorla paralel calisan bir ses sistemi bu isi halleder? (Gokhan'dan kayit yapariz)
En ilgimi cekende Art-Car tavan ve a-b-c kolonlarin kaplanmasi oldu. Zaten artik tavan dosemesi beni degistir diyo -Istanbul'a geldigimde- acaba yanlizca tavan mi degisse yoksa o sekil bir art-car isine mi girilse diye dusunmuyor degilim.
Wishman
senin tavanin dis kismini paul smith colour yapalim benim en cilgin kombinasyonlarimdan biriydi. Siyah veya eclipse grey govdeye paulsmith colour
giovanni fazla havali olur o zaman Mei hayatta izin vermez heralde.. herkesin gozu ustunde olacagindan oturusigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIzmir organisazyonumu var okuma tembelligi var biri ozet gecerse sevinirim
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIlginc;
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet dostum biz burdan birkac kisi cikip gelicez oraya hangover filmini yeniden cekicez )Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
brnx2
Valla organize olabilirsek gelicez, Özgür senden figuran olmaz, prodüktör olur, yönetmen olur ama seni figuranlıkla ziyan edemeyiz
Yorum Yap
-
brnx2
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzgur radyocu olmak uzere. Yakinda radyo programi yapmaya baslayacak. Bay Ö..
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Yorum Yap
Yorum Yap