O zaman planlayalım Murat abinin gelişi dönemine organize olup İzmire kaçalım..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Giovanni sizin icin kurban olsun.
Çöküş
X
-
brnx2
-
Berna
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbul açısından sıkıntı çıkmaz biz geliriz
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin zamanın gelmiş anladım ben seni dur sen dur
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenle biz kopup gidicez biyerlere zaten de bakalim nereye
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterReis sabahtan beri okuyup okuyup agliyorum gozlerim sisti...yaslaniyon galiba reis hem agliyon hem aglatiyon
Gelince sarilip seni teskin ederim, pasiflora gibidir tenim...
Yorum Yap
-
Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGiovanni ye bir kısmet olmadı binemedik yahu hep uzaktan izledik Birdahakine sağ koltuğun benim Murat abi
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman planlayalım Murat abinin gelişi dönemine organize olup İzmire kaçalım..
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKalacak yerde benden olsun
Iyi taraftan bakarsak bize ev ayarlicak.
Kotu taraftan bakarsak dondugumuzde Baranx'i eve almayacak.
Yorum Yap
-
Assagiya 6 mesaj arka arkaya yazdim, kucuk ekranli teknoloji harikalarini kullananlar son mesaja bakip cikmasin. Herkeze bisi var!
Bugun burda bir tane gercek Austin Morris gordum. Off ki ne off. Bu bizim eski dedigimiz MINIlerden de eski ama hala harikaydi... Ve toplanmis gibi degildi....
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiz nereye, ben oraya. Hangover bir daha bizimle cevrilse hangi karakteri canlandiracagim ortada.... :-p
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yakisikli olan olmak istiyorum bradley cooper'in oynadigi karakter 😛
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten seninki FIX, ben tombul arkadasi oynicam ama sohret icin bile sacimi kestirtemessiniz.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi hangover bu kesilse de sac hatirlamayiz muhtemelen. Soz veremiyorum ne yazik ki
Yorum Yap
Yorum Yap