Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI Kazalı Halleri :(

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• kaanunal
    yanıtladı
    Cok gecmis olsun ya. Allah beterinden korumus. Dunde bana yururken araba carpti. Allahtan pek bisi yok. Tabi bir diger tesellimde arabama carpmamis olmalari.

IZM-5655-TCHB

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bugün kötü bir kaza yaptım.5 araç zincirleme çarpıştık sonuncu bendim,önümdeki aniden durdu ben duramadım fena çarptım.minimin önü gitti,hava yastıkları açılmadı ona şaşırdım,kemerim takılı olmasaydı camdan fırlardım..bugün birkez daha anladım ki takip mesafesi çok önemli arkadaşlar
    Çok sağolun...Herkese teşekkürler...
    büyük geçmiş olsun, hava yastıkları açılsaydı pertte çıkma olasılığınız kesinleşirdi iyikide size birşey olmamış geçmiş olsun.

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aysegül büyük geçmiş olsun çok şükür ki sende bişey yok Allah korumuş...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ali çok sağol...Evet Allah korudu gerçekten ve bu yaşıma kadar ilk kazamı yapmış bulunmaktayım...

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Aysegül büyük geçmiş olsun çok şükür ki sende bişey yok Allah korumuş...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu muhtemelen perte çıkmaz ama şu olabilir.Yakın arkdaşımın 42.000 TL değerindeki aracı 15.000 TL masraf çıkardı (kapalı otoparkta su bastı). Kasko perte çıkarmadı ama araç sahibi perte çıksın diye isteyince.Piyasa değeri 42.000 olan aracı 38.000 den perte çıkardılar.Sonra ztn kasko hasarlı olarak sattı aracı.
    yaklaşık 5000 euro luk bir hasar varmış,pert e çıkmazsa bir kaç ay daha kullanıp özgörkeyde takasa vermeyi düşünüyorum.
    En son düzenleyen siyah; 18-03-13, 14:41.

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu şekilde perte çikaracklarini sanmiyorum,büyük geçmiş olsun...temennim inşallah perte çikarirlar ve sizde daha iyisine binersiniz
    Çok teşekkür ederim,benimde isteğim jcw sahibi olmak...

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Bu muhtemelen perte çıkmaz ama şu olabilir.Yakın arkdaşımın 42.000 TL değerindeki aracı 15.000 TL masraf çıkardı (kapalı otoparkta su bastı). Kasko perte çıkarmadı ama araç sahibi perte çıksın diye isteyince.Piyasa değeri 42.000 olan aracı 38.000 den perte çıkardılar.Sonra ztn kasko hasarlı olarak sattı aracı.

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Bu şekilde perte çikaracklarini sanmiyorum,büyük geçmiş olsun...temennim inşallah perte çikarirlar ve sizde daha iyisine binersiniz

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun. O kadar vahim değil bence ama umarım perte çıkar ve maddi olarak üzmez.

üzücü bir durum..
    Çok sağolun...Evet aslında bende pert e çıkmasını istiyorum,hayırlısı bakalım...

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Çok geçmiş olsun. O kadar vahim değil bence ama umarım perte çıkar ve maddi olarak üzmez.

üzücü bir durum..

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    geçmiş olsun.Kemer önemli, iiki takılıymış. Kasko fln varmıydı bari?
    Teşekkürler..Kasko tabiki de var,pert e çıkar diye yorum yapanlar oldu fakat sonuç bugün belli olacak...

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok gecmis olsun size birsey olmaması sevindirici.
    Çok sağolun...Herkese teşekkürler...
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    geçmiş olsun.Kemer önemli, iiki takılıymış. Kasko fln varmıydı bari?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bugün kötü bir kaza yaptım.5 araç zincirleme çarpıştık sonuncu bendim,önümdeki aniden durdu ben duramadım fena çarptım.minimin önü gitti,hava yastıkları açılmadı ona şaşırdım,kemerim takılı olmasaydı camdan fırlardım..bugün birkez daha anladım ki takip mesafesi çok önemli arkadaşlar
    Cok gecmis olsun size birsey olmaması sevindirici.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    büyük geçmiş olsun...

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X