Aynen suan islemler devam ediyor. Panelde kırılmış oda tamir oldu. Boyası bugün kurursa akşama alicam arabayi.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Kazalı Halleri :(
Çöküş
X
-
Gecmis olsun, Allah beterinden korusun
Kaput boyayla kurtarabilir. Kasko yoksa tamponu degismek yerine tamir ettirilebilirsin cok bir hasar gorunmuyor
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBuyuk gecmis olsun ferit
GT-I9300 üzerinde Tapatalk ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfotolara bakınca ağır hasarlarda bile kabinin fazla zarar görmediği açıkça belli oluyor. Boyutlarından ötürü etrafta "yürüyen tabut", "aman dikkatli sür. bu arabalar çabuk döner, savrulur vs." gibi absürd cahilce yorumlar yapılıyor. Bu fotoları bu vatandaşlara göstermek lazım. Mini boyutlarına rağmen oldukça güvenilir bir araba ve kendi sınıfında da birçok rakibini bu konuda saf dışı ediyordur eminim. Bu kazaları bir Fiat 500 yapsa hali içler acısı olurdu muhakkak.
Ben bir araç alacaksam ve o aracın modeline karar verdiysem mutlaka almadan önce euro n-cap 'in sitesine girer incelerim. Youtube 'dan kaza videolarına bakarım. Kullandığımız araçlar ne kadar güzel olursa olsun yinede herşeyden önce güvenlik derim ben. Hatta İstanbul gibi bir şehirde yaşayınca "minimum araç boyutunda maksimum güvenlik" sloganı önemli oluyor benim için. Mini kesinlikle bu slogana uygun bir araçtır benim gözümde.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdifotolara bakınca ağır hasarlarda bile kabinin fazla zarar görmediği açıkça belli oluyor. Boyutlarından ötürü etrafta "yürüyen tabut", "aman dikkatli sür. bu arabalar çabuk döner, savrulur vs." gibi absürd cahilce yorumlar yapılıyor. Bu fotoları bu vatandaşlara göstermek lazım. Mini boyutlarına rağmen oldukça güvenilir bir araba ve kendi sınıfında da birçok rakibini bu konuda saf dışı ediyordur eminim. Bu kazaları bir Fiat 500 yapsa hali içler acısı olurdu muhakkak.
Ben bir araç alacaksam ve o aracın modeline karar verdiysem mutlaka almadan önce euro n-cap 'in sitesine girer incelerim. Youtube 'dan kaza videolarına bakarım. Kullandığımız araçlar ne kadar güzel olursa olsun yinede herşeyden önce güvenlik derim ben. Hatta İstanbul gibi bir şehirde yaşayınca "minimum araç boyutunda maksimum güvenlik" sloganı önemli oluyor benim için. Mini kesinlikle bu slogana uygun bir araçtır benim gözümde.
Bir yorum yaz:
-
Bende e5 de gazlarken diye duydum ama tabi ailesine sormadım nasıl oldu diye.
Kaza ramazanda Beylikdüzü bölgesinde oldu.
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar sağolun teşekkür ederim başsağlığı için
Evet büyük ihtimal ile araç bu eğer çok birebir benzeri başka bir araç yoksa.
Kendiside zaten boyun kırığı ile öldü.Resimde bunu açıklıyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 ay önce bir arkadaşım mini cooper i ile kaza yaptı ve öldü maalesef.Şimdi konuyu görünce yazmak aklıma geldi.
İşin acı tarafı da geçen ay çocuğu dünyaya geldi.
Bu aractan mi soz ediyorsun Talha ? Basin sagolsun bu arada.
Bir yorum yaz:
-
Basin sagolsun Talha, Allah geride biraktiklarina sabir, saglikli uzun omur versin
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 ay önce bir arkadaşım mini cooper i ile kaza yaptı ve öldü maalesef.Şimdi konuyu görünce yazmak aklıma geldi.
İşin acı tarafı da geçen ay çocuğu dünyaya geldi.
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: