Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Kazalı Halleri :(
Çöküş
X
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu muhtemelen perte çıkmaz ama şu olabilir.Yakın arkdaşımın 42.000 TL değerindeki aracı 15.000 TL masraf çıkardı (kapalı otoparkta su bastı). Kasko perte çıkarmadı ama araç sahibi perte çıksın diye isteyince.Piyasa değeri 42.000 olan aracı 38.000 den perte çıkardılar.Sonra ztn kasko hasarlı olarak sattı aracı.En son düzenleyen siyah; 18-03-13, 14:41....35 YY 840...
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAysegül büyük geçmiş olsun çok şükür ki sende bişey yok Allah korumuş...
Sent from my iPhone using Tapatalk...35 YY 840...
Yorum Yap
-
Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün kötü bir kaza yaptım.5 araç zincirleme çarpıştık sonuncu bendim,önümdeki aniden durdu ben duramadım fena çarptım.minimin önü gitti,hava yastıkları açılmadı ona şaşırdım,kemerim takılı olmasaydı camdan fırlardım..bugün birkez daha anladım ki takip mesafesi çok önemli arkadaşlarAslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok sağolun...Herkese teşekkürler...
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbüyük geçmiş olsun, hava yastıkları açılsaydı pertte çıkma olasılığınız kesinleşirdi iyikide size birşey olmamış geçmiş olsun....35 YY 840...
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok gecmis olsun ya. Allah beterinden korumus. Dunde bana yururken araba carpti. Allahtan pek bisi yok. Tabi bir diger tesellimde arabama carpmamis olmalari.
IZM-5655-TCHB...35 YY 840...
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok saol valla. Napsak topluca bi kursun mu doktursek uzerimizde cok nazar var
IZM-5655-TCHB...35 YY 840...
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAysegul;
Gecmis olsun, uzuldum.
Wishsad...35 YY 840...
Yorum Yap
-
brnx2
Yorum Yap