Aslı YEKTA tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDia non yaninda herzaman muhabete beklerim fransa maceralari anlatirim
Yorum Yap
-
Turizm uzerine calisiyorum. Gunumun 11-12 saatini is yerinde gecirdigimi var sayarsak kafamda huniyle dolasmaya baslicam demektir
Saka bir yana etilerde ikinci kopruye oldukca yakin Starwood grubuna dahil ( sheraton , w , luxury collection , st. Regis v.b ) olan Le Meridien İstanbul da oda satisi ve kurumsal iliskiler yetkilisi olarak calisiyorum.
Konaklama ihtiyaclariniz oldugu takdirde hic cekinmeyin
Yorum Yap
-
Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bilgisayar programcısıyım. Gün sonunda mini olmasa iyice yavan bir hayatRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
zorbeykesman
Izmir Ekonomi Universitesinde kadrolu ogrenciyim.
Ayni zamanda British American Tobacco calisaniyim.
Jolly Tur ile Whitefest icin anlasmam var.
Yorum Yap
-
Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLuai şu aralar C# asp.net ama Pure Java,Swing, Jquery, Action Script vs vs konularında da bilgim var. Eskiler bilir Delphi, Power Builder vs de kod geliştirdim.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Mücevher ve Takı tasarımı yapıyorum. En iyi böyle özetlenir . bknz ;http://www.youtube.com/watch?v=ZCGVB...eature=related
Yorum Yap
-
Aslı Yasin Mavi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMücevher ve Takı tasarımı yapıyorum. En iyi böyle özetlenir . bknz ;http://www.youtube.com/watch?v=ZCGVB...eature=related
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstersurekli ordamısınız bende cuma gunu ugramak tanısmak ısterım
Osmani bul ulasir bana ama genellikle ordayim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
tgckucukonder
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterprogram supermis bu arada eşim de takı tasarımı yapıyor guzel bir meslek resmen sanat
Yorum Yap
-
Aslı Yasin Mavi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkeyif alıyorum bişeyler üretirken . Forum adına da bişeyler yapalım alen abi
Yorum Yap
Yorum Yap