Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla lazim olucak gibi destek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
brnx2
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Üyelerimizin meslekleri.
[QUO TE=brnx2;52813]Bakarsin suprizler olur Alen Ozan gelir komsu olur
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk[/QUOTE]
Iste bina yikilcak olursa ozaman oyle birsey olabilir
Yorum Yap
-
4eva
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarın itibariyle Pepsico'da Satış Şefiyim, anadolu yakasinda Sancaktepe DC merkezli olarak her turlu Doritos, Ruffles, Lays, Çerezza, Rocco tedariginde yaninizdayiz
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarın itibariyle Pepsico'da Satış Şefiyim, anadolu yakasinda Sancaktepe DC merkezli olarak her turlu Doritos, Ruffles, Lays, Çerezza, Rocco tedariginde yaninizdayiz
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterakaryakit zam haberi icin kesin diyemem ama tecrubeyle sabittir. onumuzdeki hafta zam geliyor.. pazartesi ya da sali bekliyorum ben
[FONT=Impact]BORN FROM JETS[/FONT]
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Tesekkurler
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOo hayırlı olsun bu arada benim kuzenim de Laysde adı Alex tanısırsan selamımı soyle.
Yorum Yap
Yorum Yap