Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
ben borucuyum arkadaşlar, çeşit çeşit borular alır satarım. Boru isteyen olursa verebilirim yani. Ayrıca çeşitli ülkelerden teknik/tesisat malzemesi ithalatı yapıp çeşitli ülkelere ihracatını yapıyorum. Böyle söyleyince çok havalı duruyor ama göbek adım "fazla mesai".
Bir inşaat firmasında satınalma sorumlusuyum.İnşaat malzemesi satan arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirler.Şuan sadece yurt dışına iş yapıyoruz.Tuğla çimento beton satmaya çalışmayın
Bir inşaat firmasında satınalma sorumlusuyum.İnşaat malzemesi satan arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirler.Şuan sadece yurt dışına iş yapıyoruz.Tuğla çimento beton satmaya çalışmayın
Yalitim sivasi konusundada bana ulasabilirsiniz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
İthalat ihracat yapanlar da bana ulaşsın o halde [email protected] Geleceğe taşır, Önem taşır, Güven taşır gibi sloganlarla nakliyeci olduğumun altını çizebilirim
1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
İthalat ihracat yapanlar da bana ulaşsın o halde [email protected] Geleceğe taşır, Önem taşır, Güven taşır gibi sloganlarla nakliyeci olduğumun altını çizebilirim
Kuzey irak ve kazakistan icin nakliye hizmetiniz varmi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu cuma için Selanik - İzmir Parsiyel lazım. ayrıca ADR'niz var mı ? Varsa 15 mart için Paris - İzmir de lazım.
Ayrıca yapı kimyasalı konusunda ben de varım :P Silikon-Çekomastik ve bilimum yapıştırıcı ürünler, yüksek ısıya dayanıklı ( 1300 C ) yapıştırıcılar temin edilir.
Bu cuma için Selanik - İzmir Parsiyel lazım. ayrıca ADR'niz var mı ? Varsa 15 mart için Paris - İzmir de lazım.
Ayrıca yapı kimyasalı konusunda ben de varım :P Silikon-Çekomastik ve bilimum yapıştırıcı ürünler, yüksek ısıya dayanıklı ( 1300 C ) yapıştırıcılar temin edilir.
İyice pazar yerine döndü forum
Yunanistan ana hatlarımdan bir tanesidir. ADR li aracım yok maalesef. Yunandaki firmaya bağlı bir aracımda var. Yunanistan'dan gelecek olan yanıcı yüklerinizde yardımcı olabilirim. Onun dışında İran, Makedonya, Arnavutluk da ana hatlarımızdan birkaçı. Geri kalan tüm bölgelere de acentalar aracılığı ile hizmet veriyoruz.
1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap