Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Üyelerimizin meslekleri.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ömür
    yanıtladı
    Ben de uzatmalı hukuk öğrencisiyim Normalde bu yıl mezun olmam gerekiyor ama bakalım, birazdan 1. Sınıf dersinden sınava gireceğim

Bir yorum yaz:

• huse_jcw
    yanıtladı

34hn0790 jcw

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Bende MINI United'a gidecegim diye hazirlik yazmistim yine de 3yilda bitirdim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• huse_jcw
    yanıtladı
    Ozcan simdi ogrencilik dediginde 3 tane uni hitirdim fakat son 3 yildir 4. Sinifta maliye okuyorum (yatar gecis yaptim ) galiba komple sorunumuz ogrencilik ve mini iliskisi doganin dedigi gibi )))

34HN0790 JCW

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Hepimiz icin insallah 😀

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Hahahaha hayirlisi ne diyim

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Valla suan benden 3 donem kucuklerle okuyorum ben gaza gelsemde sevgili profesorlerimiz gazimi aliyolar 😀

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Hahaha senden cok kucuklerle okumaya basliyinca bi gaz geliyo genelde o zaman kurtarirsin belki

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Dersleri bir tanede olsa verebilsem calismaya baslicam ama kac sene oldu hala ayni siniftayim

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Bi yandan da calisiyosan uzun uzun oku bence yuksek lisans ariyorum ben su an

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Anlamadim ki minide mi bizdemi olay bende asagi yukari okadar surede mezun olurum herhalde 😀

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Bu mini bozuyo galba olayi, ben de 7 senede bitirdim unuversiteyi

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Forumun geneli ogrencilik hayatinda problem mi yasiyo benmi yanlis yorumladim acaba 😂

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Üyelerimizin meslekleri.

Foruma ilk üye olduğumda 2.sınıfa geçmek üzere olan bir öğrenciydim, aradan 2 yıl geçti şu an 2. Sınıfın başında olan bir hukuk öğrencisiyim😃 arada gümrük müşavirliği , emlakçılık, yeme-içme , organizasyon, turizm gibi sektörlerle uğraştım😃

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• CaptainMini
    yanıtladı
    Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Altta kalan derslerini vermeye çalışan bir öğrenciyim. Ama artık bayağı içine atıldığım bir şekilde dededen meslek kuyumculukla uğraşıyorum. Okuduğum bölümle de aramda uyum yok. Büyük ihtimal burdan devam edeceğim ��

Sent from my iPhone using Tapatalk
    guyumculuk iyidir iyi sarı sarı böyle

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X