Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
6 yılda bitti üniversite...aslında 2 yılda bitti demek lazım. ilk 4 sene veriilen ders sayısı sadece 3; son iki yılda 53
benim okulu yanlış yapmıişlar. iki yıllıkmış 4 yıl demişler adına...
sonrasında doyamadım okumalara çift anadal master yaptım, hem erken bitirdim hem de honor degree ile ilk 5te
o da yetmedi, executive mba yaptım o da yetmedi doktoraya başladım....
hala da 6 yıllık doktora öğrencisiyim
iki kere atılıp afla geri döndüm...artık atılma da kalktı; bir ara bitiririm
Hahaha abi galba herkeste aynisi oluyo ya, ilk seneler yatiyoruz son seneler gaza geliyoruz ben de master a baslicam donunce, okuma aski bitmedi hahaha
6 yılda bitti üniversite...aslında 2 yılda bitti demek lazım. ilk 4 sene veriilen ders sayısı sadece 3; son iki yılda 53
benim okulu yanlış yapmıişlar. iki yıllıkmış 4 yıl demişler adına...
sonrasında doyamadım okumalara çift anadal master yaptım, hem erken bitirdim hem de honor degree ile ilk 5te
o da yetmedi, executive mba yaptım o da yetmedi doktoraya başladım....
hala da 6 yıllık doktora öğrencisiyim
iki kere atılıp afla geri döndüm...artık atılma da kalktı; bir ara bitiririm
Ahahahh Galiba bir ben anormalim. Herkes uzatmis vay be...
O zaman bana hediye verebilirsiniz, ben tam zamaninda bitiyorum. Hicbir dersimden kalmadim. Benim gecikmeme neden olan tek sey lisede hazirlik okumam oldu. O da sayilmaz ya Yakinda mööö lemeye baslayacakmisim haberimiz yok Neyse tamam kestim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahaha sana hediye olarak Domestos şerit sökücü alalım.
Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bence forum genelinde motivasyon amacli alttan ders birakmiyan ogrencilere hediye vermeliyiz 😀
Ahahahh Galiba bir ben anormalim. Herkes uzatmis vay be...
O zaman bana hediye verebilirsiniz, ben tam zamaninda bitiyorum. Hicbir dersimden kalmadim. Benim gecikmeme neden olan tek sey lisede hazirlik okumam oldu. O da sayilmaz ya Yakinda mööö lemeye baslayacakmisim haberimiz yok Neyse tamam kestim
Bir yorum yaz: