Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence forum genelinde motivasyon amacli alttan ders birakmiyan ogrencilere hediye vermeliyiz 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYurt dışında yeni sektörlere yelken açmak için mükemmel fırsat 😃😃
Bu arada bugün finallerim açıklandı istikrarı bozmadım hala 2. Sınıfım 😃
Bir yorum yaz:
-
Yurt dışında yeni sektörlere yelken açmak için mükemmel fırsat 😃😃
Bu arada bugün finallerim açıklandı istikrarı bozmadım hala 2. Sınıfım 😃
Bir yorum yaz:
-
Yurt dışında çalışanlar için geçerli olan dövizli askerlik ücretinin gün itibari ile 1000 euroya düşürülmesiyle mart gibi tr'ye geldiğimde yararlanıcağım ve 1 gün dahi askere gitmeyeceğim teskereyi ziraat bankasından alıcağım fırsat. 😀
Bir yorum yaz:
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUmut vermek gibi olmasin ama bugun bi haber okudum genelkurmay ve savunma bakanliginin dusundugu yeni bi sistem varmis 3 ay temel egitimaskerlikten sonra geri kalan sureyi her ay asgari ucret yatirarak izinli sayilip tezkere alabilinecek veya gonullu olarak devam etmek isteyenler de her ay asgari maas alacakmis.
Tabi ne kadar dogrudur bilmiyorum bisey ciksa da rahatlasak
Bir yorum yaz:
-
Umut vermek gibi olmasin ama bugun bi haber okudum genelkurmay ve savunma bakanliginin dusundugu yeni bi sistem varmis 3 ay temel egitimaskerlikten sonra geri kalan sureyi her ay asgari ucret yatirarak izinli sayilip tezkere alabilinecek veya gonullu olarak devam etmek isteyenler de her ay asgari maas alacakmis.
Tabi ne kadar dogrudur bilmiyorum bisey ciksa da rahatlasak
Bir yorum yaz:
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi 93e de çıksın ya o zaman
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBedelli çıksa herkes okulu bitirir
(1988-1992 arası)
Bir yorum yaz:
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterItu macka sos-tes onunde kadrolu duran arac senin mi 😄
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı göster+1 burdan belediye başkanımıza sahip sesleniyorum.
34 UJB 72 / r56 Red JCW
NEA 42EMN92
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBedelli çıksa herkes okulu bitirir
(1988-1992 arası)
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 senedir aynı dersleri vermeye çalışan gariban bi öğrenciyim. Aile şirketimiz olan Eresin Otellerinin satış müdürülüğünü yapıyorum Taksim,Sultanahmet ve Topkapıda yerlerimiz konaklamalarda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖğrencilik zor zanaat 😄😄
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVay arkadas bi laf attim ortaya meger butun forum dertliymis bu konuda 😂
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: