Altta kalan derslerini vermeye çalışan bir öğrenciyim. Ama artık bayağı içine atıldığım bir şekilde dededen meslek kuyumculukla uğraşıyorum. Okuduğum bölümle de aramda uyum yok. Büyük ihtimal burdan devam edeceğim 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
BMW Group satis sonrasi parca ve aksesuar satis danismaniyim
ayni zamanda yil sonuna kadar MINI satis'a destek oluyorum MINI'sini degistirmek isteyenlere yardimci olabilirim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Konya'da Kto Karatay Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim. Anlatacaklarım bu kadar saygılar, selamlar
NEA 42EMN92
Bir yorum yaz:
-
Aylardır yazmaya fırsat bulamadım
Ankara Büyükşehir Belediyesinde devlet memuruyum. Teknik Ressam görevindeyim. Ayrıca henüz bölüme geçememiş bir iç mimarlık ögrencisiyim
Bir yorum yaz:
-
2 senedir aynı dersleri vermeye çalışan gariban bi öğrenciyim. Aile şirketimiz olan Eresin Otellerinin satış müdürülüğünü yapıyorum Taksim,Sultanahmet ve Topkapıda yerlerimiz konaklamalarda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Bir yorum yaz:
-
izmitte kırtasiye dükkanımız var ayrıyetten araç kamera sı inceleme sitemiz var arkadaşımla birlikte biraz da hobi oldu ama bizekıbrısta öğrenciydim bu seneye kadar ama bu kadar olmaz diyip memlekete döndüm geri artık seneye nerde öğrenci olurum bilinmez
Bir yorum yaz:
-
5 yıldır Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesinde Deniz işletmeciliği ve Yönetimi öğrencisiyim, umarım bu sene bitecek sonrası malum
Bir yorum yaz:
-
Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTekstil sektöründe dijital baskı işi yapıyoruz instagram.com/elitdijital
Bir yorum yaz:
-
Tekstil sektöründe dijital baskı işi yapıyoruz instagram.com/elitdijital
Bir yorum yaz:
-
Ozel unv de insan kaynaklari uzmani bnde
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Merhaba,
Müzik Organizasyon işiyle uğraşıyorum. bayi açılışlarında, fuar ve toplantılarda ,yeniyıl partileri , mezuniyet balolarında, düğün ve davet Müzik Organizasyon larınızda SES ve Işık sistemleri ,orkestra hizmeti sunuyorum..
www.orkamuzikorganizasyon ve www.orkaorkestrası.com web sayfalarımız
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: