Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
Benim de üniversitede beşinci senem ve ikinci sınıfım 😄😄 3 sene hazırlık okuduktan sonra bölümde ateş ediyorum ikide iki tam gaz devam 😊 4 senede bölümü bitiririm bu gidişle (elektrik elektronik mühendisi adayıyım)
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
daha 5 senem var 30'a cok sukurAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster29,5 olsun hadi icimden geldi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Okul uzayacak diye kendimi kötü hissediyordum normal bişey gibi gelmeye başladı suan çok rahatım
okulda ders çalışıyodum bişey olacakmış gibi toplanıp eve gidiyorum hepinize teşekkür ederim 

NEA 42EMN92
Bir yorum yaz:
-
29,5 olsun hadi icimden geldiAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdur be daha ne 30u
Bir yorum yaz:
-
dur be daha ne 30uAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoga otuzuna geldi hala buyumedi nasihatler NDG gardasiniza kaldi
Bir yorum yaz:
-
Doga otuzuna geldi hala buyumedi nasihatler NDG gardasiniza kaldiAslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasihat da geldi 😃😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Nasihat da geldi 😃😃Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayatinizi yasayin bunlar guzel zamanlariniz ahey ahey ahey aheyy..
Bir yorum yaz:
-
hayatinizi yasayin bunlar guzel zamanlariniz ahey ahey ahey aheyy..
Bir yorum yaz:
-
Forum yemin ederm kan ağlıyor hahahahah
Bir yorum yaz:
-
Siz gene iyisiniz ben lise 1 terk.Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimde 2 Uni bitti hala devam asker kaçağıyız malum hahahha

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Üniversitede 5.yılım ama bu dönem hala 1. Sınıftan dersim var 😃 yalnız olmadigimi hissettirdiginiz icin tesekkurler MCTR
Bir yorum yaz:

) en azindan kimse yalnız değil
Bir yorum yaz: