Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet buda Duell AG'yi Türkiye'de elleme fırsatı olan nadir insanlardan Moderator Haktan a.k.a. Hitman ile kanıtı
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende bir firmada İthalatlardan ve Arac Yazılımlarından sorumluyum.
Bu işin, İtalya, Almanya ve Belçıkada egitimlerini aldım. Dışarı kesinlikle yazılım satmıyorum ve sadece kendi adımız altında ilerliyorum, yazılım yapıyorum Maha Marka 4 çeker Dyno falanda var, baya rahatım yani
Wald International, M7 Tuning, Irmscher, Quicksilver Exhaust'un Distributoru HRE Wheels'in bayisi ve yakında DUELL AG'nin distribütorlugunu almayı dusunuyoruz.
Firma aslında çok daha kollektif ancak daha fazla detay reklama giricek ondan yazmıyorum.
Haktan'ın Onurcanın Zorbey'in veyahutta diger tanıyanların eklemek istedikleri varsa kabul ederim
Benim butun arabamin derdini tasasini 2 kisi ceker, birisi de Burak'tir.. asagida gorebilirsiniz
20120726_141225.jpg
Yorum Yap
-
Senin arabanın derdini 2 kişi cekior biri sen biri ben hahahaahah[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDuell AG ne yazık ki Turkiyeye distributorluk vermeyi reddediyor İnsallah alabilirsiniz ama fiyatları M7 den de ucuk halde. Hatta mantık dısı diyebilirim ama yaptıkları bir kırmızı Countryman var ki beni cok cezbediyor[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
Yorum Yap
-
mini_monster
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktan haklı beyler sadece meslek lerimizi yazalım
Maslak Sanayide BMW ve MINI Aksesuarları Satıyorum.....Daha önce de ilaç sektörü ve TeknoSA da 4 sene yöneticilik yaptım...
geleceğimi gördüm sizde bende şuan bimekste çalışıyorum ama sanayı benı çekıyor
Yorum Yap
-
turgut_A
-
Turkiye de İngiliz dili ve edebiyatı isvicre de Swiss hotel Management School'da PGD Amerika Florida eyaletinde MBA okudum. Hayatt Regency, radisson Blu ve daha. Bircok markada yöneticilik ve danışmanlık yaptım.Uzun yıllar isvicre En son Bodrum da bir otelin Direktörü olarak çalıştım . Kısaca Turizmci bir mini asigiyim.Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
Yorum Yap