Güvence uzmanı
Türkçesi bireysel emeklilik
Sistem hakkında bilgi almak isteyenler bana ulaşsın...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
-Finans Uzmanıyım.Şu anda 400 personeli bulunan avize imalatçısı bir firmanın Finans Müdürlüğünü yapıyorum.
-Oyuncuyum.
-Mini Cooper pilotuyum
Bir yorum yaz:
-
Aktül tekstil sanayi ve ticaret A.Ş yonetim kurulu uyesi brodeli perde ve dokuma
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
O zaman Osman Gözet'i de tanırsın?Aslı fcnbz tarafından gönderilmiş Mesajı göster1-)Eski milli basketbolcu
2-)Basketbol antrenörü(TOFAŞ)
3-)Eski barista
Gerçi şuanda Nilüfer belediyesporla anlaşmak üzereyim ama daha işssizim =)
Bir yorum yaz:
-
1-)Eski milli basketbolcu
2-)Basketbol antrenörü(TOFAŞ)
3-)Eski barista
Gerçi şuanda Nilüfer belediyesporla anlaşmak üzereyim ama daha işssizim =)
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMINI & BMW Sales Support @ Borusan Oto Ataşehir
woooohoooo
Bir yorum yaz:
-
Sadece Petkim'den alıyorum ben. İthal hammadde kullanmıyorum.Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİthalat ihracat vardir sizde. Hammaddenin buyuk cogunlugunu ben getiriyorum Turkiye'ye. Hangi ulkelere calisiyorsunuz ?
Hammaddeyi; poşet, naylon torba, kilitli torba v.s. olarak üretip, ihraç ediyorum müşteriye.
Genelde müşterimin anlaşmış olduğu nakliye firması oluyor İstanbul'da. Ben pek fazla uğraşmıyorum nakliye kısmıyla.
Bir yorum yaz:
-
İthalat ihracat vardir sizde. Hammaddenin buyuk cogunlugunu ben getiriyorum Turkiye'ye. Hangi ulkelere calisiyorsunuz ?Aslı EMREVO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPlastik Ambalaj Hammadde
Bir yorum yaz:
-
Rekabet iyice kizistiAslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTransit süre bakımından açık ara fark ile öndeyim

Bir yorum yaz:
-
Fiyatlar Türkiye şartlarinda guzelAslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbsolut ; 22 EUR
Chivas Regal ; 39 EUR
Jack Daniels ; 31 EUR
Baileys ; 24 EUR
Bunlar litrelik fiyat. Jager bulamamışlar. Onun bilgisini veririm daha sonra
)
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Absolut ; 22 EUR
Chivas Regal ; 39 EUR
Jack Daniels ; 31 EUR
Baileys ; 24 EUR
Bunlar litrelik fiyat. Jager bulamamışlar. Onun bilgisini veririm daha sonra
Bir yorum yaz:
-
Transit süre bakımından açık ara fark ile öndeyimAslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDevam Alen abi piyasayi hareketlendirdin. Rekabet musterinin memnuniyetini arttirir biliyosun

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: