Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Thunder Blue GP #1911
Çöküş
X
-
Doga sizin garajda yer yoktur simdi benimkinde bos yer var tamamen yardim amacli el koymiycam bak :P
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCountryman GP'yi bekliyoruz
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTaze fotoğraf alalım artık bugün
Bir yorum yaz:
-
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun doğa , kazasız belasız kullan inş. birtanede countryman s all4 bekliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka hayırlı olsun alınabilecek en güzel en heyecanlı mini bence [emoji2] kazasız belasız
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu kez deneriz artık kaçarı yok
Güle güle keyifle bin bro
Aslı DC0038 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun doğa , kazasız belasız kullan inş. birtanede countryman s all4 bekliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun doğa , kazasız belasız kullan inş. birtanede countryman s all4 bekliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Kanka hayırlı olsun alınabilecek en güzel en heyecanlı mini bence [emoji2] kazasız belasız
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli ugurlu olsun Doga'cim
Kazasiz belasiz keyifli surusler [emoji56][emoji56]
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNefis bi gp, hayırlı olsun kazasız belasız. Geçenlerde ilanda görmüştüm, kmyi görünce fakedir o deyip gülmüştümdeğilmiş
2 sene oncesine kadar 6.000kmdeydi hatta araba
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli ugurlu olsun kankaguzel oldu hatta cok guzel oldu bu hareket masallah
Bir yorum yaz:
-
Hayirli ugurlu olsun kankaguzel oldu hatta cok guzel oldu bu hareket masallah
Bir yorum yaz:
-
Nefis bi gp, hayırlı olsun kazasız belasız. Geçenlerde ilanda görmüştüm, kmyi görünce fakedir o deyip gülmüştümdeğilmiş
Bir yorum yaz:
-
Hayirli ugurlu olsun Doga'cim
Kazasiz belasiz keyifli surusler [emoji56][emoji56]
Bir yorum yaz:
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoa hayırlı olsun. Bence koleksiyonun en değerli aracı.kazasız belasız bin inşallah. Gerçi sen kıyamazsın binmeye ama)
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVeee anahtar gelirsen yarin dayanamaz ayn ye gelirsin doa
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe yalan soyliyim cok kiskandim gercekten garajimda gormek istedigim bir araba GP R53Kazasiz belasiz cezasiz insallah
Bir yorum yaz:
-
Ne yalan soyliyim cok kiskandim gercekten garajimda gormek istedigim bir araba GP R53Kazasiz belasiz cezasiz insallah
Bir yorum yaz:
-
Veee anahtar gelirsen yarin dayanamaz ayn ye gelirsin doa
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: