Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Thunder Blue GP #1911
Çöküş
X
-
Koltuklarda takılınca gayet güzel oldu hayırlı olsun kazasız belasız kullan kardeşim
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoğa nefis oldu, eski koltuklarını bagaja atacaktım bugün [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPad using Tapatalk
Aslı Kfadam tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOn numara olmus gule gule kullan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslı Can-B tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKoltuklar, aracın yüksekliği iyi güzel ama şu siyah jantlara hiç ısınamadım
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah kanka çok güzel olmuş.[emoji5]
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel olmus abi,Serit iptali mi var bunda [emoji23] Abi bu arada 18 mi bunun jantlari ya gozume bi buyuk geldi [emoji1]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiaynen jantlar 18
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkanka hayırlı olsun harika oldu bu haliyle
Bir yorum yaz:
-
Koltuklar, aracın yüksekliği iyi güzel ama şu siyah jantlara hiç ısınamadım
Bir yorum yaz:
-
Doğa nefis oldu, eski koltuklarını bagaja atacaktım bugün [emoji23][emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Guzel olmus abi,Serit iptali mi var bunda [emoji23] Abi bu arada 18 mi bunun jantlari ya gozume bi buyuk geldi [emoji1]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Maşallah kanka çok güzel olmuş.[emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Bugun recaro pole position koltuklarim takildi, coiloverlara da bi tatli ayar cektikguncel olsun
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGözlerden bende alıcam baco
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan satiyordu bunlardan hemen tedarik edelim [emoji76]
Aslı FIA tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoayenim ancak yazabildim, hayırlı olsun en keyifli Mini yi almışsın, kazasız belasız günlerde kullan inşallah
Aslı cem meric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAaAaa ne güzel kule gergisi keşke benimde olsa
Güle güle kullanın çok güzel araç Maşallah...
Bir yorum yaz:
-
AaAaa ne güzel kule gergisi keşke benimde olsa
Güle güle kullanın çok güzel araç Maşallah...
Bir yorum yaz:
-
Doayenim ancak yazabildim, hayırlı olsun en keyifli Mini yi almışsın, kazasız belasız günlerde kullan inşallah
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: