Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Tatllı mıııı ben gelince lütfen doa hayırlı olsun bu ne hız bu nasıl bir MINI aşkı, allah kaza bela vermesin[emoji100] o buluşmalara bizide çağırırsın artık ya tek olmaz[emoji23]
4 gözle bekliyorum konu ne zaman gelicek diye Abi hayırlı olsun çok çok güzel bir hareket oldu bu Detaylı fotolardan çok aracı canlı görmeyi bekliyorum ben
Abi bu cumartesi olamicam burda ama sonraki hafta maslaktayiz o zaman
4 gözle bekliyorum konu ne zaman gelicek diye Abi hayırlı olsun çok çok güzel bir hareket oldu bu Detaylı fotolardan çok aracı canlı görmeyi bekliyorum ben
Devamlı ilana bakıp duruyordum, değerini fazlasıyla bilecek birine gitmesine çok sevindim. Hayırlı olsun abi çok güzel bir araba, pek kullanmayacaksın ama güzel günlerde kullan
Hahaha yok yok kullancam senede 300km musade verdim araca
Devamlı ilana bakıp duruyordum, değerini fazlasıyla bilecek birine gitmesine çok sevindim. Hayırlı olsun abi çok güzel bir araba, pek kullanmayacaksın ama güzel günlerde kullan
Bir yorum yaz: