Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R60 / Absolute Black / 34 PG 1336

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ömür
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    R56'nın son susturucuyu, countryman'e takarsan eğer proje konusu açalım
    Proje değil de kasaplık konusu açılabilir

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Süper o zaman, jcw countryman son imkansız gibi bir şey ama bakalım. Olmadı R56 uydurmaya çalışacağız, İskender abiye bir tane gelmiş 350'ye vermiş bilsem kaçırmazdım
    R56'nın son susturucuyu, countryman'e takarsan eğer proje konusu açalım

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Citirdamalar artiyo dp yle birlikte jcw susturucu bulursan cok daha iyi sonuc alirsin tabiki
    Süper o zaman, jcw countryman son imkansız gibi bir şey ama bakalım. Olmadı R56 uydurmaya çalışacağız, İskender abiye bir tane gelmiş 350'ye vermiş bilsem kaçırmazdım

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Haklısın öyle yapacağım, bir de sona jcw susturucu bulursam süper olur. Orta iptalinden sonra çatırdamalar artıyor mu? Ses benim için 2. planda, jcw kadar olamasa da, devamlı çatırdasın istiyorum
    Citirdamalar artiyo dp yle birlikte jcw susturucu bulursan cok daha iyi sonuc alirsin tabiki

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Orta iptali yaparsan istedigin sesi alirsin bence bi dene derim
    Haklısın öyle yapacağım, bir de sona jcw susturucu bulursam süper olur. Orta iptalinden sonra çatırdamalar artıyor mu? Ses benim için 2. planda, jcw kadar olamasa da, devamlı çatırdasın istiyorum

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    İyi bari ışık yanana kadar ben dayanamayıp yazılım yaparım teşekkür ederim, ses olarak bir tık daha fazla olsaydı tam istediğim gibi olacaktı ama olsun, üstlerde psikolojik midir bilmiyorum çok rahatladı gibi geldi. Uçlar umarım yakışır, 1 aydan önce gelmez şimdi bir de onu bekleyeceğim..
    Orta iptali yaparsan istedigin sesi alirsin bence bi dene derim

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim ışıkta 2,5 ay yanmadı [emoji1] Hayirlisi olsun dp iyi birsey gercekten hem ses hem rahatlama cok iyi oluyor.Uclari bence akrep guzel duracak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    İyi bari ışık yanana kadar ben dayanamayıp yazılım yaparım teşekkür ederim, ses olarak bir tık daha fazla olsaydı tam istediğim gibi olacaktı ama olsun, üstlerde psikolojik midir bilmiyorum çok rahatladı gibi geldi. Uçlar umarım yakışır, 1 aydan önce gelmez şimdi bir de onu bekleyeceğim..

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Uç olarak 101mm Akrapovic aldım geçen hafta, bir denemek istiyorum. Kötü olursa değiştiririm

Ayrıca Mayıs'ı bekleyecektim ama dün ani bir kararla downpipe yaptırdım. 100 km'den fazla yaptım hala ışık yanmadı, ses biraz daha olsaydı tam istediğim gibi olurdu ama pop & burble güzel oldu
    Benim ışıkta 2,5 ay yanmadı [emoji1] Hayirlisi olsun dp iyi birsey gercekten hem ses hem rahatlama cok iyi oluyor.Uclari bence akrep guzel duracak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Uç olarak 101mm Akrapovic aldım geçen hafta, bir denemek istiyorum. Kötü olursa değiştiririm

Ayrıca Mayıs'ı bekleyecektim ama dün ani bir kararla downpipe yaptırdım. 100 km'den fazla yaptım hala ışık yanmadı, ses biraz daha olsaydı tam istediğim gibi olurdu ama pop & burble güzel oldu

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    2 bin biraz fazlaymis ya, on lipe oranla niye o kadar fazla acaba fiyati
    Bilemiyorum neden o kadar fark var, 140-150 euro civarı tamponla beraber çıkma buldum ama kötü durumdaydı. Aramaya devam, elbet bulacağım

Bir yorum yaz:

• tutku
    yanıtladı
    Bence jcw uç ideal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    1 aydır falan Almanya ve İngiltere ebay'de jcw difüzör arıyorum, burada da 2 bin lira fiyat aldım bir yerden ama difüzör için çok fazla bence. O yüzden egzoz uçları için acele etmiyorum, difüzör bulursam jcw uç takarım başka uç sırıtabilir. 120 çok büyük olmaz mı kötü dursun istemiyorum
    2 bin biraz fazlaymis ya, on lipe oranla niye o kadar fazla acaba fiyati

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    R60 / Absolute Black / 34 PG 1336

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    tavsiyem İskender abide 120mm veya 110mm kafalık takman
    JCW'de bence küçük
    1 aydır falan Almanya ve İngiltere ebay'de jcw difüzör arıyorum, burada da 2 bin lira fiyat aldım bir yerden ama difüzör için çok fazla bence. O yüzden egzoz uçları için acele etmiyorum, difüzör bulursam jcw uç takarım başka uç sırıtabilir. 120 çok büyük olmaz mı kötü dursun istemiyorum

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    tavsiyem İskender abide 120mm veya 110mm kafalık takman
    JCW'de bence küçük

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yook Hilal hatta çekmiş fotoğrafını bizim SR'dan.

Bizim park alanının ordan geçtin mi?
    Evet geçtim zaten her gün 10 defa geçiyorumdur herhalde, 2 sokak üstteyim

Ağaoğlu ofisin önünde de galiba 16 Ak plakayı gördüm hatta

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X