Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 / Absolute Black / 34 PG 1336
Çöküş
X
-
Omur gercekten cok guzel oldu gittikce daha da guzel oluyor. Cok begeniyorum bu MINI'yi
-
Çok teşekkür ederim abiAslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel görünüyor maşallah güle güle kullan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende çok merak ediyorum.Ömür uygulasın da merakımız giderilsin valla
Bugün İskender ustaya uğradım, Ahmet usta sana egzoz yapmam diyor, Ahmet ustayı ikna edince takıcamAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHeycanliyiz bekliyoruz omuuuuur
Bir yorum yaz:
-
Çok çok teşekkür ederim, olur tabi ki uğrarımAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteromuuuurrr muthis olmus ay cook guzel bizim tukkanin onunden gecerken ugrada bi canli canli goreyim

Ps.Coil konusunda darisi tangoren kirmizisinin basina diyelimm
bende bir şey sormak istiyordum hem bahane olur
R59 var artık, öncelik onda olmalı bence
Bir yorum yaz:
-
Çok güzel görünüyor maşallah güle güle kullan.Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVe son hali

Bir yorum yaz:
-
Bende çok merak ediyorum.Ömür uygulasın da merakımız giderilsin vallaAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterakrapovic kafalarla nasil olacak merak icindeyim
Bir yorum yaz:
-
omuuuurrr muthis olmus ay cook guzel bizim tukkanin onunden gecerken ugrada bi canli canli goreyim

Ps.Coil konusunda darisi tangoren kirmizisinin basina diyelimm
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖmür egzos kafalarını biraz büyütsen sanki çok daha güzel olacak
Haklısınız çok ufak kalıyor, uçlar hazır ama son susturucuyu değiştirmeyi düşünüyorum ona takıcam uçlarıAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster+123456....
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim, kesinlikle katılıyorum ne sürüşü ne tipi Mini değil bence ama biniyoruz işteAslı mannerboy tarafından gönderilmiş Mesajı göstermini gibi durmasada maşallah
hiç bu consepte girmicekti aile arabası değil mini cooper yakıştıramıyorum 
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkür ederim abi sağolunAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖmürcüm harika oldu maşallah...
çıtır çıtır
Bir yorum yaz:
-
+123456....Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖmür egzos kafalarını biraz büyütsen sanki çok daha güzel olacak
Bir yorum yaz:
-
mini gibi durmasada maşallah
hiç bu consepte girmicekti aile arabası değil mini cooper yakıştıramıyorum
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: