Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 / Absolute Black / 34 PG 1336
Çöküş
X
-
Konuşmuştuk bunu şimdi hatırladım, teşekkürler tekrarAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterS logosu sokulur ancak izgarada s in oturtuldugu sablon kalir.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Gitt MINI cok iyi olurmus bencede.Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiyah guzel bencede farklilik olur mini GITT olmus olur forumumuzda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
S logosu sokulur ancak izgarada s in oturtuldugu sablon kalir.
Bir yorum yaz:
-
Siyah guzel bencede farklilik olur mini GITT olmus olur forumumuzdaAslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu araçtan esinlenmiştim ama tamamen siyaj daha güzel olacak gibi

Hahahah evet GİTT'e benziyor
https://youtu.be/ctd40Yw6JkA
Bir yorum yaz:
-
Bu araçtan esinlenmiştim ama tamamen siyaj daha güzel olacak gibiAslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIzgaradaki kirmizi cita durabilirmis aslinda farkli bi hava katmis ( opet reklaminda esinlenen araba neydi ona benzemis )

Hahahah evet GİTT'e benziyor
https://youtu.be/ctd40Yw6JkA
Bir yorum yaz:
-
Izgaradaki kirmizi cita durabilirmis aslinda farkli bi hava katmis ( opet reklaminda esinlenen araba neydi ona benzemis )
Bir yorum yaz:
-
Sanırım macera aramaya gerek yok simsiyah en güzeli
@DOA29 far yıkamalar aklımda onun dışında kapı kolları, camların altındaki çıtaları da siyah yapacağım zaten hiç krom bırakmayacağım
Bir yorum yaz:
-
Simsiyah bekcede mükemmel durmuş.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
simsiyah cok iyi olmus
farin uzerindeki far yikamalari da siyaha cevirebilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
Merhabalar, krom detayları hiç sevmiyorum kendimce paint'te biraz oynama yaptım. İkisinden birini düşünüyorum ama açıkcası benim gönlüm tamamen siyahtan yana. Sizlere de danışmak istedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bir yorum yaz:
-
harika araç gülegüle kullanın
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: