Çok güzel oldu valla,forumda CM'ler atağa kalktı. [emoji317][emoji317]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 / Absolute Black / 34 PG 1336
Çöküş
X
-
Çok teşekkür ederim abi, evet 19 şart artık geriye jantı belirlemek kaldıAslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun kardeşim güzel olacak bence 19 jant takman kesin oldu
Bir yorum yaz:
-
R60 / Absolute Black / 34 PG 1336
Çok sağol abiAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha hayirli olsun tekrardan
olmazsa olmaz parcalar toplaniyor, akrapovic egzoz uclari efsane oldu ozellikle 
yavaş yavaş topluyorum artık sırada jant, intercooler, egzoz var. Yaz planları bir belli olsun, ona göre diğerlerini de parça parça halledeceğim
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkür ederim, darısı başına artık. Jant almadan takmayacağım sanırım, 17'lerle güzel olmuyor benceAslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun kardesim coil taktiktan sonra resim bekliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim, size de alalım hemen bir çiftAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayirli olsun Akrapovic uclari kiskandim
dumpvalve olmazsa olmaz 
dv şimdilik olmasa da olurdu ama zamanı gelecek
Bir yorum yaz:
-
Hahaha hayirli olsun tekrardan
olmazsa olmaz parcalar toplaniyor, akrapovic egzoz uclari efsane oldu ozellikle 
Bir yorum yaz:
-
hayirli olsun Akrapovic uclari kiskandimAslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüncel olsun;
-Coilover geldi
-Akrapovic uçlar geldi
-Buluşma günü gece AYN'de otururken Doğa abinin "sen almazsan ben alırım" gazıyla dumpvalve alındı bir de

dumpvalve olmazsa olmaz
Bir yorum yaz:
-
Güncel olsun;
-Coilover geldi
-Akrapovic uçlar geldi
-Buluşma günü gece AYN'de otururken Doğa abinin "sen almazsan ben alırım" gazıyla dumpvalve alındı bir de
Bir yorum yaz:
-
Mesaj Gönderildi [emoji106][emoji106]Aslı nznbhdrnzn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİlgilenirseniz bende jcw son susturucu ve uç var. düşünürseniz dm'den ulaşabilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
İlgilenirseniz bende jcw son susturucu ve uç var. düşünürseniz dm'den ulaşabilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
hahahahaAslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterProje değil de kasaplık konusu açılabilir
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: