Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni aracim minii roadster s 2013
Çöküş
X
-
Hayırlı olsun kazasız belasız.... Plakalıklarına bayıldım Aydında aradım fakat bulamadımplakalıkları nereden temin edebilirim bir fikriniz varmı ?
En son düzenleyen erdaldemir; 18-10-15, 15:06.
-
Aslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallahtan yani ne diyim Allah kaza bela vermesin cok iyi duruyor bu arada siyah kapi kolu kapagi al bide krom citalari siyaha dondur artik kapi etrafindakiler dahil
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Masallahtan yani ne diyim Allah kaza bela vermesin cok iyi duruyor bu arada siyah kapi kolu kapagi al bide krom citalari siyaha dondur artik kapi etrafindakiler dahil
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka olurda karbonlari istersen bir gun öncesinden söylemen yeterliBahcesehir-Çorlu cok uzak degil hallederiz hahahha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Maşallah çok güzel olmuş.
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkarbonlar cok guzel durmus, seridi sokmek dogru karar, bence kaputa da cekmekazasiz belasiz
Bahcesehir-Çorlu cok uzak degil hallederiz hahahha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
karbonlar cok guzel durmus, seridi sokmek dogru karar, bence kaputa da cekmekazasiz belasiz
Bir yorum yaz:
-
Yeni aracim minii roadster s 2013
Bugün Corluya donus yaptim arabayi dukkanda yikayip fotografladim 😄GP2 Difuzor, John Cooper Works Arka logo , Carbon ayna kapaklari takildi. Blackline stop siparisi vericem onumuzdeki hafta 2-3 hafta icinde kismetse Serit iptali , Blackline Arka Stop On kaputa iki yandan ayri jcw seriti alicam 😄 Bundan sonra Fren sistemi, coilover , Karbon direksiyon , motor ve diğer şeyler gider 😂 Maşallahı esirgemeyelim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son düzenleyen OGZ59; 16-10-15, 18:25.
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllah'tan yoldaki şeritlere takıntın yok.)
Bir yorum yaz:
-
Allah'tan yoldaki şeritlere takıntın yok.)
Bir yorum yaz:
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen, şeritlere karşıyızAslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu adamın şerite karşı duruşu beni hasta ediyorAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBrandadaki şeritleri de söksün müo kadar karsiyim ki bidahaki minimin heryeri serit olcak kesin, buyuk asklar nefretle baslarmis
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkesinlikle seritsiz olmali bence
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: