Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni aracim minii roadster s 2013
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok şık durmuş gercekten 10 numara jantlarFarları da siyah yapman ayrı bir güzellik katmıs gözümden kacmadı
Bir yorum yaz:
-
Yeni aracim minii roadster s 2013
Herkese teşekkür ederim beğenmenize sevindim.Aslında çok r112 istiyordum ikinci el bulabilseydim.Sıfırını zaten istenen para ortada.
Bakalım bundan sonra JCW body kit yaptırıcam sanırım ve coilover miniye en şart olan parça oldu DOA abinin aracı gördükten sonra
şuan bakıyorum aracıma jip gibi geliyor gözüme
arabadan soğudum Coilover fiyatları şuan aşağı yukarı ne ? hiç bilmiyorum hep yay kullandım şuana kadar.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son düzenleyen OGZ59; 11-07-14, 13:25.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFarlar zaten siyahti ihtiyarneyse yaşlılık işte :P Olsun yine de cok guzel :P
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok şık durmuş gercekten 10 numara jantlarFarları da siyah yapman ayrı bir güzellik katmıs gözümden kacmadı
Bir yorum yaz:
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDOA abiden aldığım r111 jantları taktım,Yorumlar ? ( Sırada Coilover,Body kit var.)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cok şık durmuş gercekten 10 numara jantlarFarları da siyah yapman ayrı bir güzellik katmıs gözümden kacmadı
Bir yorum yaz:
-
Suan guzel degil(araba yuksek oldugu icin dedim), ama araba alcaldiginda inanilmaz durucak gibi gelio bana
Hayirli olsun
Bir yorum yaz:
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDOA abiden aldığım r111 jantları taktım,Yorumlar ? ( Sırada Coilover,Body kit var.)
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: