Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bn de onur abiye katiliyorum pepper white guzel duruyor hic elleme body kitle zaten sahane durdu ona harcicagin parayi baska seylere harca mesela dodik bu arada brandana bayildim bn de istiyorum
Bn de onur abiye katiliyorum pepper white guzel duruyor hic elleme body kitle zaten sahane durdu ona harcicagin parayi baska seylere harca mesela dodik bu arada brandana bayildim bn de istiyorum
su uyuma gp2 dif , blackline arka stop, parlak kirmizi serit ve ayna ve tabiki alcak olacagiz gozume cok hos geliyo nedense cok kararsizim 😀 Abi kaplama isini maslakta protact la gorusmustum kapi ici dahil 1.700 civarina konusmustuk.kapi ici olmadan 1.350 civari nakitte konustuk ama bende tavan yok oyle bi fark var.
MINIde frozen black gibi mat renkleri paceman haric hic bir modele yakistiramiyorum.. bence canli renkler olmali parlakligiyla goz kamastirmali
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaplamada bende oldum olasi canli renkler sevemedim bir tek fotografta parliyo 😄 Canlida inanilmaz mat ve kotu boyanmis macunlu araba gibi duruyo 😄 O yuzden mat renk disinda kaplatmam heralde.
araba yatista abi en son boyleydi 😂 2 haftadir gormuyorum.2 hafta sonra gorucem 😄 Abi orjinal s tamponlari satayim, Gp2 dif , blackline stop halledicem uc bes ekleyip. Belki bi kaplama isi olabilir kararsizim 😀 malum kur parca almak icin yuksek abi
Araci kapi icleri dahil mat siyah kaplayip parlak kirmizi serit dusunuyorum nasil olur acaba ? brandadaki gibi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz: