Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Herkese cok cok tesekkurler begenmenize sevindim Onur Abi yaza kadar birikime giriyorum karbon direksiyon ve jcw recaro takmayi istiyorum gercekten.Ama oncelik koltukta olur tabi recarolar ustu acikken cok basarili ciddiden.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen oğuz ya mükemmel olur Hadi bakalım kesene bereket.
Herkese cok cok tesekkurler begenmenize sevindim😄 Onur Abi yaza kadar birikime giriyorum 😄 karbon direksiyon ve jcw recaro takmayi istiyorum gercekten.Ama oncelik koltukta olur tabi 😄 recarolar ustu acikken cok basarili ciddiden.
Tek kelime mukemmel. Scoop karbonsa kalsin, karbon degilse bence govde rengine donsun. Seritsiz inanilmaz olmus ama gercekten, guzelligi ortaya cikmis aracin, eline saglik
Evet gecen 1.5 hafta once hem polis sikintilari vs falan derken seritleri sokturdum,Ön plakayı taktım.Bugün kromları kaplattım ve siyaha çevirdim.Yıkatıp cilaladım ve resimleri sunuyorum😄( DOA abi sevecek😂Bundan sonra Blackline arka stop kısmetse haftaya pzt geliyor, Roll barları mat siyah plasti dip ile görünmemesini sağlayacağım. Birde ön ve arka Kare plakaya dönsem mi ? ve ayrıca scoop gövde rengi mi olmalı ? yorumları bekliyorum.
Bir yorum yaz: