Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
hahaha ben yaptigimda da uzaktan guzel duruyordu bu rengin parlagini seckin yapmisti, bence kaplamanin tonu guzel olmuyor. yellow mellow rengine normalde bayiliyorum, ama kaplama da o guzelligi vermiyor
Nazli abla plasti dip denedim arabayi komple maskeleyip hatta onu da paylasicaktim😄 Telefon kirildi baska tel kullaniyorum resimler onda kaldi.Bu normal kromlar gibi plasti dip tutunmuyor.5-6 kat attim ve sokerken daha bazi yerlerde kalkma yapti sokup attim 😄
Doa abi normalde kaplamayi hic sevmeyen biriyim hele parlak renklerde tam gozume facia geliyor derinlik sifir genelde.Bu renge kapli bir arac gordum yakindan inceledim metallik ve mat olmasi tam istedigim gibi gercek mat boya hissi veriyor.Bilmiyorum kararsizim cok ya 😂
hahaha ben yaptigimda da uzaktan guzel duruyordu bu rengin parlagini seckin yapmisti, bence kaplamanin tonu guzel olmuyor. yellow mellow rengine normalde bayiliyorum, ama kaplama da o guzelligi vermiyor
Abi valla cok ugrastim ama olmadi yer yer bosluk kaldi baloncuk falan var.Kaplamacida yapilabilir ama bunla olacak sey degil siyaha boyatmak daha mantikli gibi duruyo
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bence boyasaydin plastidiple daha guzel olurdu sadece yakin tazzik olmamasi gerekiyor
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Kardeşim kendinmi yaptın,yaptırdınmmı,ben daha yapmadım bekliyorum daha.
Bu arada sarı renkte hiç fena değil.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Abi valla cok ugrastim ama olmadi yer yer bosluk kaldi baloncuk falan var.Kaplamacida yapilabilir ama bunla olacak sey degil siyaha boyatmak daha mantikli gibi duruyo
Cam cerceve kromlari iptal yaptim bugun ama baya bi kotu oldu 5 metreden bakinca problem yok yakindan baya kotu duruyor 😂 Ama uygulamasi cok zor gercekten sanirim sokup ilaca daldirip normal siyaha boyatmak mantikli olacak.
bu arada araci kaplatmayi dusunuyorum.Kesin mat renk olacak renk olarak mat metalik sari dusunuyorum baska fikri olan varmi ? yaza dogru Oz ultra alicam gun metal birde sari bbk taksam nasil olur sizce.Beyazi seviyorum ama buzdolabi iste heyecan vermiyo😄
12 sayfada araç ne değişim geçirmiş yahu nisandan bu yana, bir ara 5 kollular araçta kalıcak diye çok korktum.
İnanılmaz sade ve hoş olmuş, bu ara R58/R59'lara takmış durumdayım. Cabrio hastalığımdan geliyor sanıyorum. Mx-5'ten sonra üstüne gül koklayamadım.
Roadster'ın yol tutuşu nasıl acaba, coupe'a göre. Arkadan itiş olmayacağı için cabrio'da daha çok z4 ve mx-5 keyif verecekmiş geliyor. (bunlar hep bir sonraki araçta yine miniye ikna olma çabaları..)
Bu araçları kullandıysan kısa bir karşılaştırma alsam
Selam tesekkur ederim.Valla mx5 hic kullanmadim, S2000 ve z4 3.5 kullandim roadster araclarda tabi bunlarda arkadaslarimin araci kendimin degildi.Ben arkadan itis araci gercekten seviyorum, keyfi bambaska.Ama minide ciddiden yol tutusu cok keyifli arac,onceden klasik cooper s im vardi ona gore coupe biraz daha dinamik geliyor bana esnemesi biraz daha az.Digerinde biraz kafadan kayma oluyordu.Trafikte ben biraz tehlikeli kullanmayi seviyorum birde hep mini kullandim baska arac alsam arkadan itis benim limitlerimde bana sikinti cikarir 😄 Mininin cm,mm e kadar biliyorum istanbul trafiginde bana verdigi zevk bambaska e aracta inanin bir z4 e gore bile ici cok daha kullanisli tabi bu araclarda buna pek bakilmaz ama ben gunlukte biniyorum z4 ici cok bunaltici mx5 e hic binmedim.Ayrica ustu acikken bagajda kuculme falan yok.E oynayacak incik boncuguda cok mx5 te bu kadar oynacak birsey yok turkiyede.
Abiler herkese tek tek tesekkur ederim, Begenmenize sevindim 😄 Siyah ben scoopta bir turlu sevemedim onde bi fazlalik duruyor nedense gozumde.Gereksiz bi kalabalik yapiyor 😄 Boyle daha sade oldugunu dusunuyorum suan icin tam istedigim gibi oldu.
12 sayfada araç ne değişim geçirmiş yahu nisandan bu yana, bir ara 5 kollular araçta kalıcak diye çok korktum.
İnanılmaz sade ve hoş olmuş, bu ara R58/R59'lara takmış durumdayım. Cabrio hastalığımdan geliyor sanıyorum. Mx-5'ten sonra üstüne gül koklayamadım.
Roadster'ın yol tutuşu nasıl acaba, coupe'a göre. Arkadan itiş olmayacağı için cabrio'da daha çok z4 ve mx-5 keyif verecekmiş geliyor. (bunlar hep bir sonraki araçta yine miniye ikna olma çabaları..)
Bu araçları kullandıysan kısa bir karşılaştırma alsam
Bir yorum yaz: