Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Cabrio lazim iste sana

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hahaha of cok fena olmus
    Ustune kahve ismarlayim dedim ama mesaim var dedi, cok ezildim!!!

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kiskaniyom tabee gittim motorlu tasitlar vergisini vermeye kiz dediki bana 'aaa sizinki yanlizca 180,5 TL mi?' asagilandim resmen daha ne olsun!!!!
    Hahaha of cok fena olmus

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Surekli bana bir satasmalar, gio guzel araba ama nerdeyse kiskaniyorsun diycem benim bebegi ama bugunden bir hikayem var sana, duyunca hemen bir cabrio cekiceksin altina
    Kiskaniyom tabee gittim motorlu tasitlar vergisini vermeye kiz dediki bana 'aaa sizinki yanlizca 180,5 TL mi?' asagilandim resmen daha ne olsun!!!!

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Surekli bana bir satasmalar, gio guzel araba ama nerdeyse kiskaniyorsun diycem benim bebegi ama bugunden bir hikayem var sana, duyunca hemen bir cabrio cekiceksin altina

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Yahu su Mini ne kotu bisi be CabriOzan, binince de inmek istemiyor insan!!! :-)

P.S: Ustsuz Photocu'ya laf atar gibi yapip Guncel yapiyom, ne uckaatciyim ben be!!!

Wishyalandolanman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Ileriki nesiller ? Tamam kabul ediyorum, en azindan 'tevellut kac ?' diye sormamaliydim. :-(

P.S: Gercek Istanbul'lular bile tevellut demeyi birakali cok olmusken nasil beni anlamasini bekleyebilirdim ki?

Wishpotustunepotkirarman

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hahaha.. Oturmuslugun var hakikaten ) normalde ilk gunden kimseyi oturtmas Gio. Ben bile 4 senenin sonunda oturdum )

35KES99 via Tapatalk
    demekki ben ilk günden o 4 senelik güveni vermişim ve kendimi sevdirmişim

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    GIO ile tanışmış (ve koltuğuna oturmuş ) bulunmaktayım ve onur duydum küçük espirileriyle ( camdaki aksesuarlar ,ön kaputtaki orta yatay serit) minine kişilik katmışsın Wishman reis .ilerideki nesillerde görür Gio'yu insallah haha)
    Hahaha.. Oturmuslugun var hakikaten ) normalde ilk gunden kimseyi oturtmas Gio. Ben bile 4 senenin sonunda oturdum )

35KES99 via Tapatalk

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    GIO ile tanışmış (ve koltuğuna oturmuş ) bulunmaktayım ve onur duydum küçük espirileriyle ( camdaki aksesuarlar ,ön kaputtaki orta yatay serit) minine kişilik katmışsın Wishman reis .ilerideki nesillerde görür Gio'yu insallah haha)

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Murat abi çok şık olmuş keyifli kullanımlar dilerim.Jantlarda çok yakışmış .Maşallah abi.
    Cok tesekkur ediyorum Ayhan. Senin Mini'nin yaninda esamesi bile olamaz bu bir gercek. Hadi kulvarlar farkli desekte temizlikte hala bir numarasin.
    Jantlari bende cok begendim. Siyah renk bizi tedirgin etsede su an daha erkeksi durdugunu dusunuyorum. Sanirim tavandaki MINI yazisi yuzunden beyaz tavan cok cig durmadi renk karmasasi yaratmadi fazla...

Iste bahaneler bekliyoruz binelim diye artik. :-)

Wishpismandegilman

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Murat abi çok şık olmuş keyifli kullanımlar dilerim.Jantlarda çok yakışmış .Maşallah abi.

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    CABRIOZAN Bey;

Ustsuz Mini'niz cok guzel, severek izliyoruz. :-)

P.S: Plan degisikligi oldu, burdan saldiriyorum. Ya tutarsa?

Birdostman
    Ustsuz miniyi tuttum, aksam aksam guldum

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Haha unuttum ben sana cevap yazmayi naparsan yap, mankenleri ayarladim koyucam arabaya kizlari cekicem fotolari hadi bakalim gecebilcekmisin ozaman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    CABRIOZAN Bey;

Ustsuz Mini'niz cok guzel, severek izliyoruz. :-)

P.S: Plan degisikligi oldu, burdan saldiriyorum. Ya tutarsa?

Birdostman

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X