Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bugun yeni Michelin Sport 3 lastiklerimiz 600 km'yi bitirdiginden Gio rot-balance ayarina gitti. Oz jantlarimiz icimize bir daha sinsin diyerekten presse girdi.
    VE
    Artik butun hersey tamamlandi.
    Gonlumuzde ilk firsatta -hala ustunde gecen yazin boya korumasi durdugu icin- iki kat el ile Nano cektirmek var.
    Baskada bisy olmasin, iyice silkelendik. Fekat MUTLUYUZ. :-)

Ozellikle AYN Auto Yusuf-Ahmet-ve yigen'e tesekkurlerimi bir borc biliyorum. El emeginin hicbir zaman karsiligi olmayacagi icin yaptiklarini odeyemem.

Sevgili Aren'in gozlerinden, Sevgili Kekuti Oglanin yanaklarindan opuyorum.

Asagida size yapilanlari sole bir geceyim, artik bu konu da kilit olsun. Ben de tatil mod'una gireyim.

1- Motor Yagi -Motul
    2- Yag Filtresi
    3- Hava Filtresi
    4- Buji OEM (Elimde bir takim az kullanilmis OEM var, ihtiyaci olan basvursun, kahve-kofte takas olunur)
    5- Buji kablolari - artik sertlesme sorunu vardi. (Arabalarda yaslandikca tersi bir durum konusu)
    6- Devirdaim -AHHHGRRR
    7- Debriyaj Seti - Mecburrr
    8- Prizdirek Dislisi - Kirmayin arkadaslar cikmasi bile zor bulunuyor.
    9- Geri vites dislisi - Hem arkaya bakarken once debriyaja basin sonra geri vitese takin. (Bunu English Abla'ya ogretmemisler)
    10- 2.Vites senkromec - Vitesleriniz yag gibi geciyor bunu degistirince.
    11- Martu bilyasi - Bu ne bilmiyorum??? (Yusuf gosterdi tabiiki)
    12- Prizdirek bilyasi - Bir de bilyasi varmis mina k..
    13- Sekman - Babamdan ogrenmistim.
    14- Sag akis trans bilyasi - Bu dalga bana 'starwars' tarzi isin kilicini hatirlatiyor.
    15- Sanjuman Yagi - Neyseki en ucuz yag. (Yazin degistirin akiskanligi kisin viskoz)
    16- Antifiriz - Mecburrrr (Yeni Seri)
    17- Fren Hidroligi - KEKUTI Istanbul Park'a cikacak ya o yuzden RFB 660 - 320 C kadar yolu var. (bundan sonra OLUDENIZ yokusu bana komaz.)
    18 -Kriko Takozu - Arabasinin icinde kizina kraker yemeyi yasaklayan Baba'yi Tanri fena carpar, gider AVM tasinin ustunden gecer, takozu bozar.
    19- Motor su hava alma tapasi - Evet Mini'lerimizde ole bir parca varmis!
    20- Aku - Varta - (5 senede biter mi yaaaaa!) :-p
    21- Sag Cam Motoru - Bundan bole sagda oturan bana sormadan cami acsin bak ne oluyooo! (Cop bagajda)
    22- Air-Bag Tamiri - Umarim bu konu sonsuza kadar son bulmustur. (Sizin ekzost benim airbag durmadan isik yakipduruduru)
    23- Kartel Dis cekimi - Kayseri'ye gitmeden hallettik.
    24- Arka ekzost kulak civatasi - TuvTurk icin sok tak yaparken elimizde kalmisti. (Ugrastiriyo bea)
    25- Butun kapi ici klipsleri. (Ses gelirse namerdim bundan bole...)
    26- 10 yasinda sarkmis tavan dosemesi degisimi (Botox ile olmuyo)
    27- OZ Ultrarega 17' Jant (Enkei'leri gule gule kullan Haluk)
    28- Michelin Plot Spot 3 Lastik (Yandim yandim yine yandim ama yandimmmmm)
    29- Rot-Balance (siki pazarlik yaptim) (Press masrafi icin Aren ve Haluk birdahaki gelisimde bana kofte-piyaz-yogurt ismarliyacak Maslak'ta)
    30- Alta on ve arka viraj demirleri. (Kirmizi :-) ) (Sway barimiz ile beraber 17 lik jantlarda cok yahsi gorunuyorlar) (Neden sattin Kekuti be? JET aglasip duruyor. Has adamsin vesselam)
    31- Elime hala gecemeyen MINI t-shirt'u (#direnAdmin'im)
    32- Istanbul'da kargo bekleyen 4 jant-lastik.
    33- YETER
    34- SAKIN BIRSEY SOLEME
    35- HALIME BAK DERTLI CAL... GIO BASIMIN TACI...

BITTI.
    Wishmandebittiman

P.S: Giovanni anahtar teslim 16.868 Eu. (Sakin ha pazarlik teklif bile etmeyin.) (Bocekli Kehribarim var isterseniz ben satayim.)
    12.ncide koptum

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Bu da bocegin basina gelenler

via Tapatalk 4
      Çarşıdayken buna benzer birşey görmüştüm Hintli bitane taş satan adam vardı taşlarının birinde bu resimdekinden daha büyük böcek vardı

Yorum Yap

Sevgili Kekuti Oglanin yanaklarindan opuyorum.

17- Fren Hidroligi - KEKUTI Istanbul Park'a cikacak ya o yuzden RFB 660 - 320 C kadar yolu var. (bundan sonra OLUDENIZ yokusu bana komaz.)
        27- OZ Ultrarega 17' Jant (Enkei'leri gule gule kullan Haluk)
        28- Michelin Plot Spot 3 Lastik (Yandim yandim yine yandim ama yandimmmmm)
        29- Rot-Balance (siki pazarlik yaptim) (Press masrafi icin Aren ve Haluk birdahaki gelisimde bana kofte-piyaz-yogurt ismarliyacak Maslak'ta)
        30- Alta on ve arka viraj demirleri. (Kirmizi :-) ) (Sway barimiz ile beraber 17 lik jantlarda cok yahsi gorunuyorlar) (Neden sattin Kekuti be? JET aglasip duruyor. Has adamsin vesselam)

P.S: Giovanni anahtar teslim 16.868 Eu. (Sakin ha pazarlik teklif bile etmeyin.) (Bocekli Kehribarim var isterseniz ben satayim.)
        Öncelikle teşekkür ederim conem abim

Yürüyen olarak herhalde TR'de tek bir araç oldu Gio, Coilover beklemeye devam edelim madem
        -Jant konusuna gelirsek, Enkei'den çok daha güzel oldu. Güle güle kullanasın, jant güzel, Gio'nun bünyede kabul etmiş
        -Michelin Pilot sport 3 konusunda seni çok kıskanıyorum, r56 için parasını vermeme rağmen o lastiği bulamayıp, Pirelli almak zorunda kalmıştım.. İçimde kalmadı değil
        -JET üzülmüyor, biryerden para bekliyor. Sonrasında geliyor alt takım komple sana helal olsun o parçalar abim..

en kısa zamanda Istanbul Park'a çıkartmak lazım Gio'yu, gerilsin biraz.. Pasını atsın hehhe

Hayırlı olsun tekrardan, ustalarımın ellerine sağlık. Gio'nun üzerinde Kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim, tepe tepe kullan abim
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Ben uyku sersemi yapilan masraf 16K eu zannettim yokda Gio fazlasini eder Murat abim

Yorum Yap

Eklemek isterim dodik onu tas koruyucularin rengi normalde dodiklerden daha parlak.
            Onlari tam dodik renginde usenmeden kaplayan ve benim icin 5 ay saklayan C@N & Tugce'ye tesekkur ediyorum.

P:S: Disarlarda fazla birakmadigimizdan ve bircok kisinin onlarin magnet oldugunu dusunmeyeceginden 'asirma' korkusu pek yok ama hala benim yahsi kullanimim sirasinda ruzgarda ucup gidecegi endisesi var. Umarim deneyipte uretmislerdir!

Daha once OEM jantlarim ile ehh durmustu, ama OZ'lar ile guzel bir kombin oldu gibime geliyor.

Wishmanazkaldiaynayakimdahaguzeldiyesoracakman

Yorum Yap

Eklemek isterim dodik onu tas koruyucularin rengi normalde dodiklerden daha parlak.
              Onlari tam dodik renginde usenmeden kaplayan ve benim icin 5 ay saklayan C@N & Tugce'ye tesekkur ediyorum.

P:S: Disarlarda fazla birakmadigimizdan ve bircok kisinin onlarin magnet oldugunu dusunmeyeceginden 'asirma' korkusu pek yok ama hala benim yahsi kullanimim sirasinda ruzgarda ucup gidecegi endisesi var. Umarim deneyipte uretmislerdir!

Daha once OEM jantlarim ile ehh durmustu, ama OZ'lar ile guzel bir kombin oldu gibime geliyor.

Wishmanazkaldiaynayakimdahaguzeldiyesoracakman
              Onu bunu bilmem de ne takarsan tak benim evin garaja girerken o teker havada kalacak arkadaş. Ne kamber dinler ne denge çubuu ne viraj çubuu mühendis neyin kafasındaymış orayı yaparken merak konusu ...
              Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Onu bunu bilmem de ne takarsan tak benim evin garaja girerken o teker havada kalacak arkadaş. Ne kamber dinler ne denge çubuu ne viraj çubuu mühendis neyin kafasındaymış orayı yaparken merak konusu ...
                NDG ye rica etsek GIO'nun da tekeri havada fotosu olmasi lazim onda, ekler mi acep?

P.S: Muhendisler dogal koruma yapmis, gelen gidene onlem olsun diye... :-)

Wishman

Yorum Yap

Adim gecmis..
                  Eklenen Dosyalar
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Ayriyetten GPS cihazim kendini sarj etmiyodu cunku orjinal kablosunu kullanmiyormusuz. Sebat gostererek 'dert etme abi' diyerekten tekrardan gizli kablo cekerek tam istedigim gibi yapan SerenceBey'e de opucukler gonderiyorum.

Artik konuyu kilitleyebiliriz. :-)

Wishman

Yorum Yap

Abicim bu garajdaki arabanin kapisini kilitlermis gibi neden durmadan konuyu kilitletmeye calisiyorsun?

via Tapatalk 4
                      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Abicim bu garajdaki arabanin kapisini kilitlermis gibi neden durmadan konuyu kilitletmeye calisiyorsun?

via Tapatalk 4
                        Yaslilik iste, durmadan 'acaba ne yazdilar diye icim icimi kemiriyo' acip acip bakiyorum. :-) Kilitleyim kurtulayim dedim. :-)

Yorum Yap

Yaslilik iste, durmadan 'acaba ne yazdilar diye icim icimi kemiriyo' acip acip bakiyorum. :-) Kilitleyim kurtulayim dedim. :-)
                          Yaşlılık diye diye yaşlandın be wish..

Yorum Yap

Gio az once Kavganin ortasinda kaldi.. Wishman eminim panikledi. Telefonumu bile acmadi
                            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Gio az once Kavganin ortasinda kaldi.. Wishman eminim panikledi. Telefonumu bile acmadi
                              Urla'dan 1 am gibi cikinca 'eeee bu saatte kim bana telefon eder' diye bluetooh'u acmamistim. Icerde muzik de olunca yine duymadim aradigini Admin'im. :-(

Wish
                              En son düzenleyen WISHMAN; 21-07-13, 04:58.

Yorum Yap

giovanniununuelemiseleginiasmisman
                                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X